Ο Πέτρος Ιακωβίδης υπογράφει το νέο τραγούδι της Ειρήνης ΠαπαδοπούλουΜία προσωπική δημιουργία του χαρίζει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δε σταματά να εμπλουτίζει την ελληνική δισκογραφία με τα δείγματα της γραφής του, τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός και να κερδίζει την προσοχή.

Η τελευταία επιτυχία του, έχει δώσει το προνόμιο στον Πέτρο Ιακωβίδη να ατενίζει το επαγγελματικό μέλλον του με μεγάλη αισιοδοξία. Το γνωστό πλέον και αγαπημένο σε όλους μας «Κοριτσάκι Μου» έχει εδραιωθεί στα κορυφαία τραγούδια των ραδιοφώνων, αποτελώντας το καταλληλότερο εφόδιο για τη συνέχεια.

Ως επιστέγασμα της αποδοχής από τον κόσμο, το επίσημο video clip του τραγουδιού έχει σημειώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, παραμένοντας απρόσκοπτα σε ανοδική τροχιά.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης διαθέτει ενδοτική σχέση και με την τραγουδοποιία, αφού υπογράφει είτε μόνος του είτε όχι τραγούδια που έχουν αναδειχθεί σε μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Το hit του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» είναι το πιο χαρακτηριστικό τραγούδι που ακούγεται αδιάκοπα και φέρει διάπλατα το όνομά του. Επίσης, ο καλλιτέχνης συνυπογράφει το «Χτύπα» του STAN και ένα ακόμα κομμάτι από το νέο δίσκο του τελευταίου, το «Είσαι Απαραίτητη». Εννοείται, επιπλέον, ότι καταθέτει τον «οβολό» του και στα δικά του τραγούδια.

Μία ανάσα πριν μοιραστεί μαζί μας την ολοκαίνουρια κυκλοφορία του με τίτλο «Κάτσε Καλά» και όπως πάντα με την ετικέτα της Minos EMI επάνω της, ο Πέτρος Ιακωβίδης χαρίζει μία προσωπική δημιουργία του στην Ειρήνη Παπαδόπουλου.

Το επερχόμενο single της Ειρήνης Παπαδοπούλου ονομάζεται «Σ’ Αυτήν Να Πας» και εγκαινιάζει παράλληλα τη συνεργασία της με την Panik Platinum. Η σφραγίδα του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική και τους στίχους εγγυάται το αποτέλεσμα!

[ot-video][/ot-video]