Αύριο – Δείτε το νέο video clip της Καίτης Γαρμπή

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή με τίτλο «Αύριο», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Γρίτση, ενώ το video clip σκηνοθέτησε η Βικτώρια Βελλοπούλου. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της στο «ΦΩΣ» μαζί με την Στέλλα Καλλή.

Προηγούμενες ζωές, μετακίνηση μέσα στο χρόνο, το καινούργιο concept του video clip της Καίτης Γαρμπή είναι ανατρεπτικό, τολμηρό και πιο μοντέρνο από ποτέ! Μια γυναίκα συναντά τον άντρα της ζωής της, την αδελφή ψυχή της, ερωτεύονται, ζουν με πόθο, πάθος, ένταση, συγκρούονται, μέχρι να ξανασυναντηθούν στην επόμενη ζωή για να λύσουν ο,τι δεν έχει λυθεί.

Το καινούργιο τραγούδι-video clip της Καίτης Γαρμπή «Αύριο» ταξιδεύει στο παρελθόν για να επανεξετάσει το μέλλον, το σήμερα ή το «αύριο» του έρωτα και του χωρισμού.

Η σκηνοθεσία έχει κινηματογραφική αφήγηση και αισθητική, βάζοντας έτσι το θεατή να συμμετέχει συναισθηματικά στην ιστορία που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια του. Το μοντάζ έχει ένταση και νεύρο, τα motion graphics είναι πιο σύγχρονα, πιο έντονα και πιο εντυπωσιακά από κάθε άλλη φορά!

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum

[ot-video][/ot-video]