Ο Paulo Londra είναι το νέο latin αστέριΟ Paulo Londra έχει αποκτήσει πλήθος θαυμαστών.

Μόλις 20 ετών, ο Αργεντινός Paulo Londra έχει πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές στο Youtube και το νέο του single με τίτλο «Αdan y Eva», τον έφερε την κορυφή των streaming και download charts παγκοσμίως.

Το τραγούδι έγινε Νο. 1 σε δέκα χώρες, μπήκε στο Top 10 του παγκόσμιου chart στο Spotify, ανέβηκε στο Top 3 του ελληνικού viral chart στο Spotify, ενώ έφτασε τα 144 εκατομμύρια streams και τις 239 εκατομμύρια προβολές.

Ο Paulo Londra, που ξεκίνησε παίζοντας σε διάφορες πλατείες στην Cordoba της Αργεντινής, έχει εξελίξει πια το δικό του συνδυασμό latin trap μουσικής με μελωδικά beats και δυνατούς στίχους.

Η συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας είναι αυτή που θα τον οδηγήσει και στο πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του.

Ο Paulo Londra εμπνεύστηκε να γίνει ράπερ αφού παρακολούθηκε την ταινία «8 Mile» του Eminem.

Η έντονη επιθυμία του να ερμηνεύει τους στίχους του έξω από τα στούντιο, είχε αποτέλεσμα να αρχίσει να αυτοσχεδιάζει και να ραπάρει στις πλατείες της Αργεντινής μαζί με φίλους του, δημιουργώντας σταδιακά θόρυβο γύρω από το όνομά του.

Το «Billboard» ανακήρυξε τον Paulo Londra ως «ανερχόμενο λάτιν καλλιτέχνη» και φαίνεται ότι συμφωνούν οι 4,9 εκατομμύρια ακόλουθοι που έχει στο Instagram και οι 8,4 εκατομμύρια συνδρομητές που έχουν εγγραφεί στο κανάλι του στο Youtube.

Το «Adan y Eva» κυκλοφορεί από την Big Ligas και τη Warner Music Latina.

Πηγή : HIT CHANNEL