Ο Πάνος Κιάμος εκμυστηρεύεται το «Απωθημένο» του με νέο single

Το «Απωθημένο» του εκμυστηρεύεται ο Πάνος Κιάμος με το επόμενο ραδιοφωνικό single της τελευταίας δουλειάς του. Ο Πάνος Κιάμος μοιράζεται το… «Απωθημένο» του!

Το έκτο κατά σειρά ραδιοφωνικό single που προκύπτει μέσα από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του τραγουδιστή με γενικό τίτλο «Από Αστέρι Σε Αστέρι» είναι πραγματικότητα. Τρία τραγούδια του άλμπουμ, μάλιστα, αναρριχήθηκαν έως το νούμερο ένα του ελληνικού airplay chart.

Το «Από Αστέρι Σε Αστέρι», το «Πώς Θα Τη Βγάλω» και το «Τρελοκομείο» βρέθηκαν στην κορυφή της κατάταξης. Επιπλέον, γνωρίσαμε το «Στο Ποτό» το «Τι Λες Να Φταίει». Τους τελευταίους μήνες ξεχώρισε το «Σε Χωρίζω», το οποίο απέκτησε και αυτό μία θέση στο Top 20 των μεταδόσεων.

Πραγματοποιώντας ένα μικρό διάλειμμα από τις εμφανίσεις του με το Νίκο Κουρκούλη στο «Club 22», για να περιοδεύσει σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά και να επιστρέψει στο συνηθισμένο στέκι του από τα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Κιάμος εκμυστηρεύεται το… «Απωθημένο» του.

Το «Απωθημένο» είναι το επόμενο single του καλλιτέχνη – πάντα μέσα από το CD «Από Αστέρι Σε Αστέρι» – που θα προωθηθεί στα ραδιόφωνα. Ένα τραγούδι διαφορετικό από όσα ακούσαμε μέχρι στιγμής που υπογράφει το δίδυμο – εγγύηση επιτυχιών του Γιώργου Σαμπάνη (μουσική) και της Ελένης Γιαννατσούλια (στίχοι).

Το «Απωθημένο», όπως και το άλμπουμ «Από Αστέρι Σε Αστέρι», κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

[ot-video][/ot-video]