«Ο Παλιός Μου Εαυτός»: Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει στα χρόνια της αθωότητας


Στα χρόνια της αθωότητας, της ανεμελιάς και της παρέας επιστρέφει ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής σε προτρέπει να πάρεις το κορίτσι σου (ή το αγόρι σου), να ταξιδέψετε μαζί και τα όνειρα που κάνατε να τα ζήσετε.

Η διάθεση χορευτική, καλοκαιρινή, αισιόδοξη. Η αφορμή γνωστή σε όλους μας. Τους τελευταίους μήνες πρωτόγνωρη, αφοπλιστική μα και δημιουργική, έδωσε σε όλους χρόνο για ανακατανομή στις προτεραιότητες μας.

Το συμπέρασμα… Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας, της ανεμελιάς, της παρέας, με τον Μιχάλη Ρακιντζή να κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Ο Παλιός Μου Εαυτός», σε δική του μουσική και στίχους.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής τονίζει μέσα από το τραγούδι ότι χάσαμε τα όνειρά μας και την αθωότητά μας, αλλά και τη μαγεία και την ευτυχία που νιώθαμε με πράγματα απλά.

Και ποιος δεν θα ήθελε να ξαναγυρίσει στον παλιό του εαυτό και να ζήσει τα όνειρα που έκανε.

«Πάμε μακριά και όπου βραδιαστούμε μένουμε, σ’ ένα sleeping bag , σε όποια παραλία θέλουμε, θάλασσα, αμμουδιά και ένας ουρανός τριγύρω μας, λέγαμε παλιά είναι όλη η Γη το σπίτι μας…», τραγουδά ο Μιχάλης Ρακιντζής.

Το τραγούδι αυτό, όπως και πολλά άλλα από τα πιο παλιά αλλά πολύ αγαπημένα του Μιχάλη Ρακιντζή, θα ακούσουμε στη συναυλία που θα δώσει την Τρίτη 28 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Το single «Ο Παλιός Μου Εαυτός» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : hit-channel.com