Ο Νίκος Μακρόπουλος «ζει αλλιώτικα» με καινούριο τραγούδι


Στον κόσμο το δικό του… «ζει αλλιώτικα» ο Νίκος Μακρόπουλος. Έχει όμως παρέα το επόμενό του single.

Ο Νίκος Μακρόπουλος «ζει αλλιώτικα» και επανέρχεται με καινούριο τραγούδι.

Ο λαϊκός τραγουδιστής συνεχίζει την καριέρα του με σταθερά βήματα, έχοντας πάρει ξανά το δρόμο των επιτυχιών που έρχονται η μία μετά την άλλη.

Ύστερα από το «Που Και Που» και το «Μπορεί», ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφόρησε τη νέα και διπλή δισκογραφική δουλειά του. Από εκεί προέκυψε άλλο ένα τραγούδι που έφτασε τον καλλιτέχνη ψηλά τόσο στις προτιμήσεις των ακροατών όσο και στις επιλογές των ραδιοφωνικών συχνοτήτων.

Το «Πού Είσαι», σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη, απέκτησε θέση ανάμεσα στις έξι κορυφαίες επιτυχίες του ελληνικού Airplay Chart.

Με τις εμφανίσεις στο «Frangelico» να συνεχίζονται έχοντας δίπλα του την Αγγελική Ηλιάδη και το Σάκη Αρσενίου, ο Νίκος Μακρόπουλος μας πληροφορεί ότι πλέον… «ζει αλλιώτικα».

«Ζω Αλλιώτικα» ονομάζεται βέβαια το νέο τραγούδι του που θα κυκλοφορήσει προσεχώς. Για άλλη μία φορά με το όνομα του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους και του Γιάννη Φρασέρη στη μουσική. Την ενορχήστρωση και την παραγωγή φροντίζει ο Ανδρέας Γιατράκος.

Έρχεται από τις 26 Μαρτίου σε αποκλειστική ραδιοφωνική μετάδοση από τη Sonar Music με τη διανομή της Cobalt.

[ot-video][/ot-video]