Η Κρυσταλλία έχει «Θέμα Χαρακτήρα» με νέο δίσκο


Κατασταλαγμένη όσο ποτέ, η ταλαντούχα Κρυσταλλία κάνει πραγματικότητα το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Την παρθενική δισκογραφική δουλειά της κυκλοφορεί η πολυτάλαντη Κρυσταλλία!

Η πολυδιάστατη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που έχει ξεχωρίσει για το εύρος των δεξιοτήτων της και την άνεση με την οποία αντεπεξέρχεται στις απαιτήσεις ποικίλων μουσικών ειδών, θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της.

Η Κρυσταλλία εξελίσσεται διαρκώς ερμηνευτικά και καλλιτεχνικά. Συνδυάζοντας με ασύλληπτη μοναδικότητα τις πλουραλιστικές μουσικές καταβολές της, τις εντάσσει στην επιτομή της πολύπλευρης καλλιτεχνικής φυσιογνωμίας.

Χαρακτηριστικά, στο διάστημα της σόλο πορείας της στο τραγούδι έχει καταγράψει στο ενεργητικό της συνεργασίες με καταξιωμένους δημιουργούς όπως ο Στέφανος Κορκολής, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, η Ρεβέκκα Ρούσση, η Μαριέττα Φαφούτη αλλά και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Κατασταλαγμένη όσο ποτέ και έπειτα από καιρό καλλιτεχνικής δημιουργίας, η Κρυσταλλία αδημονεί να μοιραστεί τον παρθενικό δίσκο της.

Όπως σας αποκαλύπτουμε πρώτοι, ο τίτλος του που τον πλαισιώνει είναι «Θέμα Χαρακτήρα».

Κρυσταλλία Ρήγα - Crystallia Riga - Θέμα Χαρακτήρα (CD album 2017) - Hit Channel

Το άλμπουμ περιέχει δώδεκα συνολικά τραγούδια πλημμυρισμένα από το απαράμιλλο ταμπεραμέντο της Κρυσταλλίας. Αξιοπρόσεχτες μπαλάντες, ακαταμάχητες ρυθμικές μελωδίες και παρορμητικές λάτιν πινελιές, όλα πλαισιωμένα από τις αφοπλιστικές ερμηνείες της Κρυσταλλίας, είναι τα βασικότερα στοιχεία που σκιαγραφούν τη μουσική παλέτα στο CD «Θέμα Χαρακτήρα».

Ως επιστέγασμα, από το σύνολο δεν απουσιάζει και το ισπανόφωνο στοιχείο. Η χαρισματική Κρυσταλλία χαρίζει δύο εκτελέσεις από τα νέα τραγούδια της στα ισπανικά.

Κεντρικός πυλώνας στις ενορχηστρώσεις και την παραγωγή του δίσκου στέκεται ο ανερχόμενος και ήδη αναγνωρισμένος συνθέτης Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, ο οποίος έχει την τιμή να αντικρίζει τη σουίτα του «Circular Argument» να κυκλοφορεί διεθνώς με το ιστορικό σήμα της φημισμένης Decca Records.

Το ξεχωριστό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι αυτή η δουλειά είναι… «Θέμα Χαρακτήρα». Του εξαιρετικού χαρακτήρα της Κρυσταλλίας!

Ο δίσκος «Θέμα Χαρακτήρα» θα είναι διαθέσιμος από τις 20 Μαρτίου από την Panik Platinum.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. Καρδιά Συνεπής
2. Το Πείσμα
3. Καλή Καρδιά
4. Μια Λέξη Μόνο
5. Παγίδα
6. Θέμα Χαρακτήρα
7. Εκδρομή
8. Την Επόμενη Φορά
9. Πες
10. Απουσία
11. Por Siempre
12. Una Palabra

Πηγή: hit-channel.gr