Ο Niall Horan γράφει ένα γράμα στου fan για να τους πει πως θα κάνει ένα διάλειμμαΚαλά Χριστούγεννα Niall!

Ο Niall Horan (είδατε ντουέτο με τον Shawn Mendes;) επισήμως ξεκίνησε τη σόλο καριέρα με το hit single «This Town», αλλά μετά από μήνες δουλειάς στο στούντιο και στην τηλεόραση, είπε να κάνει ένα διάλειμμα.

O τραγουδιστής (ο οποίος είπε ότι One Direction θα επιστρέψουν μαζί) έχει ήδη ηχογραφήσει οκτώ νέα τραγούδια και είναι έτοιμος να κάνει και αλλά, όμως πρώτα θα επιστρέψει στην Ιρλανδία και την οικογένειά του για να περάσει μαζί τους τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο Niall δεν πρόκειται να εξαφανιστεί για πολύ καιρό, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει ξανά τον Φεβρουάριο.

«Έτσι, όταν δεν έκανα την προώθηση, ήμουν στο στούντιο για το άλμπουμ. Αυτή τη στιγμή έχω ηχογραφήσει 8 τραγούδια και είμαι έτοιμος για άλλα. Αλλά θέλω να πάρω το χρόνο μου χωρίς καμία πίεση για να είμαι σίγουρος πως θα δουλέψω καλά. Είμαι αρκετά αυτοκριτικός και αυτό μου αρέσει. θα σας ενημερώσω όταν ολοκληρώσω το δίσκο. Τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω στο σπίτι για τα Χριστούγεννα. Μετά τις γιορτές θα εξαφανιστεί από προσώπου γης για να κάνω μία από τις εξόδους μου από τη σκηνή. θέλω να επιστρέψω να αφοσιωθώ στο γράψιμο για τα καλά. Οπότε σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος και να τα πούμε το Φεβρουάριο.»