Κωστής Μαραβέγιας: «Το The Voice δεν έχει αυτή την αγριότητα…»


Ο Κωστής Μαραβέγιας που φέτος μας συστήθηκε και τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Voice» όπου μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά κρατούν τις καρέκλες των coaches σε συνέντευξή του στο Φιλgood του Φιλελεύθερου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του στο The Voice.

Κάποιοι εντυπωσιάστηκαν με την παρουσία σου στο show… Δεν περίμεναν ότι θα είσαι κριτής σε κάτι τέτοιο…

«Δεν με βλέπω ως κριτή, αλλά ως ανιχνευτή νέων ταλέντων. Θέλω να δω ξανά τον εαυτό μου στο ξεκίνημά του. Θέλω να νιώσω ξανά το σκίρτημα και το άγχος της αρχής. Καλώς η κακώς αυτά τα παιδιά δεν έρχονται σε οντισιόν. Έκανα μια οντισιόν για να βρω νέες φωνές για τις φετινές εμφανίσεις μου στο Passport. Θέλω να σου πω ότι είχα πολύ λίγα email για συμμετοχές. Μου έκανε εντύπωση. Στο «The Voice» ήρθαν χιλιάδες κόσμου. Με ενδιαφέρει να δω τα νέα παιδιά.»

Κρύβει αγριότητα ένα τέτοιο show σε επίπεδο έκθεσης;

«Για να απαντήσω, το έψαξα πολύ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει αυτή την αγριότητα, ούτε για εμάς ούτε για τους συμμετέχοντες. Μου αρέσει που στην εποχή της εικόνας και της σκηνικής παρουσίας που ζούμε, δεν βλέπεις ποιος τραγουδάει. Έχω ζήσει ωραίες στιγμές εκεί. Μέσα στην ελαφρότητα που έχει η τηλεόραση και το παιχνίδι από μόνο του, έχω δει και έχω μάθει πράγματα.»