Ο Κώστας Μπακογιάννης στο πρώτο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ της νέας σεζόν

Πρεμιέρα – Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD

Το βραβευμένο talk-show του ΡΙΚ, ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ με τον Τάσο Τρύφωνος επιστρέφει για όγδοη σεζόν, σε νέα μέρα και ώρα μετάδοσης. Ο Τάσος Τρύφωνος θα συναντά και φέτος σπουδαίες προσωπικότητες από Ελλάδα και Κύπρο που έχουν κάτι σημαντικό να πουν σε εξομολογητικές συνεντεύξεις.

Ανανεωμένο και με καινούργια εικόνα, το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ φιλοδοξεί και φέτος να είναι το αγαπημένο talk-show των τηλεθεατών της Κύπρου. Η πρεμιέρα θα γίνει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 10:00 μ.μ στο ΡΙΚ1 και ΡΙΚHD με μια αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη του νέου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Μπακογιάννης υποδέχτηκε τον Τάσο Τρύφωνος στο δημαρχείο της Αθήνας και παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως δήμαρχος. Ο κύριος Μπακογιάννης μιλά στο ΡΙΚ και στο ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ για όλα: τη δολοφονία του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη, τον παππού του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη γιαγιά του Μαρίκα, τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη και τον θείο του πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μιλά επίσης για τον πρώτο του γάμο με τη συμπατριώτισσα μας Κάλια Καμπουρίδου, τα παιδιά του και τη νυν σύζυγο του, γνωστή δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.