Ο John Christodoulou ηγείται μιας συλλογικής προσπάθειας για να σπάσει το GUINNESS WORLD RECORDS στην Κύπρο!


Με τη μεγαλύτερη εναλλασσόμενη αλυσίδα ανθρώπων που κρατούν τους καρπούς τους με πρωτοβουλία του Yianis Christodoulou Foundation, αναμένεται να καταρριφθεί το ρεκόρ Guinness, σε εκδήλωση που θα περιλαμβάνει και συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μια αξιέπαινη και εντυπωσιακή εκδήλωση, διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Yianis Christodoulou Foundation, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, αναμένοντας να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Με στόχο να καταρριφθεί στην Κύπρο το ρεκόρ Guinness, χιλιάδες γονείς και παιδιά θα συμμετάσχουν στη δημιουργία της ‘Μεγαλύτερης Εναλλασσόμενης Αλυσίδας Ανθρώπων που κρατούν τους Καρπούς τους’ στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ενότητας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στις 17:00 στο Στάδιο ΓΣΠ. Τονίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά άνω των οκτώ ετών τα οποία θα κρατούν τους καρπούς τους για τουλάχιστον ένα λεπτό, σε μια προσπάθεια κατάρριψης του ρεκόρ.

Με το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει συναυλία με τον καταξιωμένο Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ οι συμμετέχοντες στην Αλυσίδα, θα έχουν δωρεάν είσοδο στη συναυλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχής κατάκτηση του τίτλου του GUINNESS WORLD RECORDS σχετικά με τη δημιουργίας της ‘Μεγαλύτερης Εναλλασσόμενης Αλυσίδας Ανθρώπων που κρατούν τους Καρπούς τους’, θα καταχωρηθεί στο βιβλίο του GUINNESS WORLD RECORDS ως ένα μεγάλο επίτευγμα για την Κύπρο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οργανωμένα σύνολα αλλά και τα σχολεία.

Το Yianis Christodoulou Foundation, με ιδρυτή τον Κύπριο επιχειρηματία John Christodoulou, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για το φιλανθρωπικό του έργο, στον τομέα της εκπαίδευσης και της επένδυσης στους νέους.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο:

Yianis Christodoulou Foundation – Guiness World Record – IMH (imhbusiness.com)

Tηλέφωνο 22 505555. Email: events@imhbusiness.com

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.