Η ΕΚΟ Κύπρου κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις στα ‘Cyprus Retail & Sales Awards 2023’!


Για την ΕΚΟ Κύπρου, επιτυχία σημαίνει να αξιοποιείς τις δυνατότητές σου, να τις ξεπερνάς και να κατορθώνεις να ξεχωρίζεις μέσα από αξιόλογες ενέργειες που αντικατοπτρίζουν τη δουλειά, την αφοσίωση, αλλά και την ευθύνη που αισθάνεσαι απέναντι στην κοινωνία που σε στηρίζει. Λειτουργώντας σε αυτό το πλαίσιο, η EKO Κύπρου, 100% θυγατρική της HELLENiQ ENERGY, κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Δυναμικές Δράσεις ΕΚΕ», αλλά και άλλες τέσσερις σημαντικές διακρίσεις κατά την απονομή των Cyprus Retail & Sales Awards 2023’ της Boussias Cyprus.

Εξέχουσα σημασία κατέχει το Χρυσό Βραβείο, το οποίο κατέκτησε στην κατηγορία «Δυναμικές Δράσεις ΕΚΕ» για την ενέργεια «Ζεστή Αγκαλιά από την ΕΚΟ». Η «Ζεστή Αγκαλιά» αποτέλεσε μια σημαντική πρωτοβουλία στο φετινό πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΚΟ Κύπρου, στο πλαίσιο του οποίου υλοποιούνται πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων και ειδικότερα των ευάλωτων ομάδων και των παιδιών που μας έχουν όλους ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί πως, μέσω αυτής της προσπάθειας, η ΕΚΟ Κύπρου προσέφερε δωρεάν για δεύτερη συνεχή χρονιά, σημαντικές ποσότητες λίτρων πετρελαίου θέρμανσης σε δεκατρία (13) κοινωφελή ιδρύματα ορεινών περιοχών, καθώς και στο Μακάρειο Νοσοκομείο, το οποίο είναι το μοναδικό εξειδικευμένο νοσοκομείο στην Κύπρο για τη Μητέρα και το Παιδί.

Aναλυτικά, η EKO Kύπρου κέρδισε τα εξής: Πλατινένιο Βραβείο για τον «Διαγωνισμό EKO Smile» στην κατηγορία «Διαφημιστική Εκστρατεία με χρήση πολλαπλών ΜΜΕ/καναλιών επικοινωνίας», Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Δυναμικές Δράσεις ΕΚΕ», Χρυσό Βραβείο για τον «Διαγωνισμό EKO Smile» στην κατηγορία «Digital Εκστρατεία», Χρυσό Βραβείο για το ‘EKO Smile Challenge Events’ στην κατηγορία «Direct / Experiential / Live Εκστρατεία» και Ασημένιο Βραβείο για τον «Διαγωνισμό EKO Smile» στην κατηγορία «Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση».

«Βραβεύοντας τους καλύτερους της αγοράς», η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia και, πλέον, έχει αποδεδειγμένα εξελιχθεί σε έναν αναγνωρισμένο θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και την επιχειρηματική αριστεία, την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητα στο κυπριακό λιανεμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και στην εφοδιαστική αλυσίδα γενικότερα.

Παρόντες στα Cyprus Retail & Sales Awards 2023’ ήταν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου, στελέχη και διευθυντικά μέλη της EKO Kύπρου, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και τμημάτων μάρκετινγκ, καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Μάρκετινγκ της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Μαρίνα Τζιακούρη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή βράβευση τιμά την Εταιρεία, αλλά και τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Όσοι εργάζεστε στον τομέα του μάρκετινγκ μπορείτε να αντιληφθείτε πόσος μεγάλος όγκος δουλειάς απαιτείται, αλλά και πόσος χρόνος χρειάζεται για να υλοποιηθεί και να προβληθεί μία επιτυχημένη εκστρατεία. Αισθάνομαι υπερήφανη που παραλαμβάνω αυτά τα βραβεία και ομολογώ ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το βραβείο που επικροτεί την ενέργεια ‘Ζεστή Αγκαλιά από την ΕΚΟ’. Στο πλαίσιο υλοποίησης της συγκεκριμένης ενέργειας, η ΕΚΟ Κύπρου προσέφερε δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης -πέραν των 500,000 λίτρων- σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Απέδειξε, εμπράκτως, ότι αναγνωρίζει τις ανάγκες και δεν διστάζει να επιστρέψει γενναιόδωρα στην κοινωνία μέρος των εσόδων της, με  ενέργειες που αφήνουν ισχυρό αποτύπωμα και έχουν ως επίκεντρό τους τον άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στη διαφημιστική εταιρεία TBWA\Entelia που βρίσκεται πάντοτε, με συνέπεια και δημιουργικότητα, στο πλευρό της ΕΚΟ Κύπρου».

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κατά τη διάρκεια των ‘Cyprus Retail & Sales Awards 2023’ τα οποία τελούσαν υπό την αιγίδα του ECR Cyprus και του Συνδέσμου Προμηθευτών Προϊόντων Ευρείας Κατανάλωσης, αναδείχθηκαν οι πιο δυνατές επιχειρήσεις του ευρύτερου εμπορικού τομέα. Βραβεία απέσπασαν, επίσης, προμηθευτές προϊόντων, πάροχοι υπηρεσιών, καθώς και ομάδες πωλήσεων και μάρκετινγκ.