Ο Jason Statham πυροβολεί εν ψυχρώ τον Post Malone στο trailer της ταινίας «Wrath of Man»


Εν ψυχρώ εκτελεί ο Jason Statham τον Post Malone στην ταινία «Wrath of Man».
Ο Post Malone κάνει μία αιματηρή εμφάνιση στο πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία «Wrath of Man» του Guy Ritchie με πρωταγωνιστή Jason Statham.

Το «Wrath of Man» βασίζεται στη γαλλική ταινία θρίλερ «Le Convoyeur» του 2004 και ακολουθεί τον Jason Statham στο ρόλο ενός μυστηριώδους φύλακα χρηματαποστολής ο οποίος αναλαμβάνει δράση και σταματά μία θανατηφόρα ληστεία που οργανώθηκε από τη συμμορία του Post Malone, για να εκπλήξει τους συναδέλφους του με τον αδίστακτο και ψυχρό χαρακτήρα του και την ακρίβεια του σημαδιού του.

Καθώς οι συνάδελφοί του κάνουν εικασίες για το ιστορικό του, αποκαλύπτεται ότι ο χαρακτήρας του Jason Statham είχε χάσει τον γιο του σε μια άλλη ληστεία και ότι από τότε βρίσκεται σε μια προμελετημένη αποστολή που στοχεύει στη εκδίκηση.

Εκτός από τους Jason Statham και Post Malone, στο καστ της ταινίας «Wrath of Man» συμμετέχουν επίσης οι Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Laz Alonzo, Raúl Castillo, Deobia Oparei, Eddie Marsan και Scott Eastwood.

Ο Guy Ritchie διασκεύασε το σενάριο του «Le Convoyeur» μαζί με τους Ivan Atkinson και Mam Davies και έκανε την παραγωγή της ταινίας μαζί με τους Atkinson και Bill Block.

Η ταινία «Wrath of Man» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 7 Μαΐου για να σηματοδοτήσει την τέταρτη συνεργασία του Jason Statham και Guy Ritichie τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις δύο πρώτες ταινίες του σκηνοθέτη, το «Lock, Stock and Two Smoking Barrels» (Δυο Καπνισμένες Κάνες) του 1998 και το «Snatch» (Η Αρπαχτή) του 2000, καθώς και στο «Revolver» του 2005. Φήμες αναφέρουν ότι ετοιμάζομαι μαζί ακόμα μία νέα ταινία, που θα έχει τον τίτλο «Five Eyes».

Πηγή : philenews.com