Ο James Corden αναστάτωσε τους Taylor Swift, Ed Sheeran, Sam Smith κ.ά. (video)

Οι αστέρες της pop είχαν μία αναπάντεχη συνάντηση με τον James Corden, που έβαλε τα δυνατά του για να τους φροντίσει.

Ο James Corden πήγε σε άλλο επίπεδο την ενότητα «Take A Break» στο «Late Late Show» της Πέμπτης (07/12), αναλαμβάνοντας το ρόλο του γενικού διευθυντή στο κλειστό γήπεδο του «The Forum» στο Λος Άντζελες, τη βραδιά της ετήσιας συναυλίας «Jingle Ball» του iHeartRadio.

Όπως καταλαβαίνετε, ο James Corden συνάντησε καλλιτέχνες όπως ο Ed Sheeran, η Demi Lovato, ο Sam Smith και όχι μόνο, φροντίζοντας να είναι στην καλύτερη κατάσταση για την εμφάνισή τους.

Ο Βρετανός παρουσιαστής δεν είχε κανένα πρόβλημα να σιγουρευτεί ότι οι όλοι τραγουδιστές διέθεταν άνεση στα καμαρίνια τους. Έβαλε τον Sam Smith να κάνει αφωνία και έδειξε στον Ed Sheeran ότι ήταν απόλυτα ασφαλής με εκείνον επικεφαλής της ασφάλειας.

Τα μέλη των One Direction που πήραν μέρος στη συναυλία, ο Niall Horan και ο Liam Payne, ίσως πέρασαν καλύτερα από όλους. Ο Corden έκανε μασάζ στον Horan και στη συνέχεια ξάπλωσε στον καναπέ αγκαλιά με τον Payne, απολαμβάνοντας ποιοτικό χρόνο τηλεόρασης.

Το τελευταίο καθήκον που έπρεπε να εκτελέσει ο James Corden ήταν εκείνο που ξεπέρασε τα προηγούμενα και απέδειξε ότι δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει και η Taylor Swift λέει ότι χρειάζεται βοήθεια, αφήνεις τα πάντα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν περίμενε πως ο Corden θα εμφανιστεί για να αντικαταστήσει μία από τις χορεύτριές της, κάτι που αποφασίζει να κάνει μόνος του.

Ο παρουσιαστής του «Late Late Show» φόρεσε μία διχτυωτή μπλούζα και αφοσιώθηκε στην εκμάθηση της χορογραφίας του «Look What You Made Me Do«.

Ενώ ο James Corden έδειχνε να μαθαίνει γρήγορα και να μην έχει κανένα πρόβλημα με την Swift και το μπαλέτο της, η αστέρας της pop και η ομάδα της βρήκαν την ευκαιρία να φύγουν από την αίθουσα και να τον εγκαταλείψουν μόνο.

Τα καλά νέα είναι ότι ίσως υπάρχει πιθανότατα να δούμε την Taylor Swift να συμμετάσχει σε ένα «Carpool Karaoke» πολύ σύντομα, αφού είναι ένα από τα λίγα ονόματα που δεν έχει προσθέσει ακόμα ο James Corden στο εντυπωσιακό κατάλογο των διάσημων καλλιτεχνών (Lady Gaga, Adele, Selena Gomez, Ariana Grande, Radiohead, Linkin Park κ.ά.) που έχουν καθίσει στη θέση του συνοδηγού.

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr