Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ξανά στο studio (Photo)


Ο Ησαίας Ματιάμπα συνεχίζοντας δυναμικά τις εκρηκτικές του εμφανίσεις μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και έχοντας κυκλοφορήσει εδώ και καιρό το νέο του single “Mαζί Σου” το οποίο έχει καταφέρει να κάνει θραύση όπου και αν ακούγεται και να έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα απο τον κόσμο, βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδος της ζωής του και αυτό δεν τον κάνει να επαναπαύεται με τίποτα καθώς αυτόν τον καιρό προετοιμάζει νέα πράγματα.

Ο τραγουδιστής με μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, με τον συνεργάτη του μέσα στο στούντιο ηχογράφησης , αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε γοργούς ρυθμούς προετοιμασιών καθώς το επόμενο του single είναι θέμα χρόνου να παρουσιαστεί και να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά.

Έπειτα απο το “Μαζί Σου” λοιπόν , ο Ησαίας Ματιάμπα δυναμώνει τα γκάζια της μουσικής και είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις οι οποίες σίγουρα θα τον δικαιώσουν στο έπακρον καθώς η εργατικότητα του όλα αυτά τα χρόνια είναι εμφανής.

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, πάρτε μια μικρή γεύση απο την φωτογραφία που ανέβηκε και απο το μήνυμα του τραγουδιστή!

matiamba_studio