Ο Future μοιράζεται το music video για το «Posted With Demons»


Το «Posted With Demons» είναι ένα από τα τραγούδια που συναντήσαμε στο άλμπουμ «High Off Life» του Future.

Τον Μάιο ο Future κυκλοφόρησε το άλμπουμ «High Off Life», το οποίο περιέχει 21 τραγούδια και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως οι Drake, Meek Mill, Lil Uzi Vert και πολλοί άλλοι.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης δυνατά σόλο κομμάτια, όπως το «Posted With Demons» που μόλις απέκτησε ένα επικό music video.

Αφού βρέθηκε στις γειτονιές του Μαϊάμι και λήστεψε τράπεζες στο βίντεο του «Ridin Strikers», ο Future ανεβάζει το επίπεδο και με το «Post With Demons» φέρνει στις οθόνες μας ένα σκηνικό γεμάτο αίματα και ζόμπι.

Σε σκηνοθεσία του DAPS (Kendrick Lamar, Migos), το music video ανοίγει με τον ράπερ να στέκεται στην οροφή ενός αιματοβαμμένου περιπολικού , ενώ μαζί του βρίσκεται και μια γυναίκα – ζόμπι.

Στη συνέχεια ο Future επισκέπτεται περισσότερες μυστηριώδεις τοποθεσίες, όπως ένας χώρος για τέλεση βουντού.

Αν και το «Posted With Demons» δεν περιέχει πολιτικές αναφορές, ο 36χρονος ράπερ από την Ατλάντα δείχνει μέσα από τις εικόνες του βίντεο ότι αντιλαμβάνεται την κατάσταση που επικρατεί στην Αμερική την περίοδο αυτή.

Το «High Off Life», το οποίο κυκλοφορεί από τις Freebandz και Epic Records / Sony Music, αποτελεί το έκτο συνεχόμενο άλμπουμ του Future που κατακτά την πρώτη θέση στα charts των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, ο καλλιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη του ταμείο υποτροφιών «I’m Still A Dreamer» για τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών που πλήττονται από την πανδημία του COVID-19.

 Πηγή : hit-channel.com