Αν θέλεις να χάσεις κιλά, άρχισες να τρως αυτά τα φρούτα


Υπάρχουν αρκετές διατροφές, στις οποίες απαγορεύονται αυστηρά τα φρούτα. Αυτό βέβαια πολλοί δεν το καταλαβαίουμε, αλλά όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι διατροφολόγοι, που προσαρμόζουν διατροφές ανάλογα με τον οργανισμό του καθενός και τις ανάγκες που έχει.

Σε περίπτωση ωστόσο που προσπαθείς να πετύχεις απώλεια βάρους, τότε εμείς βρήκαμε κάποια φρούτα που είναι χαμηλά σε θερμίδες και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, κάτι που μπορεί να βοηθήσει κάποιο να χάσει τα κιλά που επιθυμεί.

Ποια είναι λοιπόν τα φρούτα που βοηθούν στην απώλεια των κιλών;

Πεπόνι

Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και περιέχει λίγες θερμίδες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α και C, ενώ δεν περιέχει καθόλου χοληστερόλη.

Παπάγια

Είναι υγιεινή και περιέχει μια σημαντική ποσότητα φυτικών ινών, ενώ έχει βιταμίνες Α και C και είναι γεμάτη με αντιοξειδωτικά.

Ανανάς

Είναι μια καλή πηγή πολλών θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ποσότητας βιταμίνης C, μαγγανίου, χαλκού και φυλλικού οξέος.

Μπανάνα

Μία μπανάνα έχει κάτι λιγότερο από 100 θερμίδες. Πρόκειται για ένα φρούτο που μπορείτε να καταναλώνετε (όχι συχνά) καθώς σας κάνει να αισθάνεστε χορτάτοι.

Γκρέιπφρουτ

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη, μπορεί να συμβάλλει στην αποφυγή της συσσώρευσης λίπους στις αρτηρίες, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά & συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού. Επίσης, θεωρείται από τα κατεξοχήν φρούτα που βοηθούν στην απώλεια κιλών.

Φράουλα

Έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε νερό και χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Πηγή : philenews.com