Ο Elton John συγκέντρωσε 6,4 εκ. δολάρια κατά του AIDS


6,4 εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκαν για να υποστηριχθεί η προσπάθεια του Ιδρύματος του Elton John για τον τερματισμό του AIDS.

Το ετήσιο Viewing Party του Elton John πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ δεν ήταν απλώς μια υπόθεση αστέρων, αλλά συγκέντρωσε και εκατομμύρια δολάρια για καλό σκοπό.

Σύμφωνα με τη σελίδα που διατηρεί στο Instagram το Ίδρυμα του Elton John για το AIDS, στο πάρτι που διοργανώθηκε συγκεντρώθηκαν 6,4 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηριχθεί η προσπάθεια της οργάνωσης με αποστολή τον τερματισμό του AIDS.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας κέρδισε το βραβείο Όσκαρ στην Κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού με το «(I’m Gonna) Love Me Again» για την ταινία «Rocketman».

Το βράδυ μετά τη μεγάλη νίκη του ο Elton Jonh διοργάνωσε πάρτι στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Οικοδεσπότες ήταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης και οι πρωταγωνιστές της σειράς «Queer Eye» του Netflix, οι Antoni Porowski, Tan France, Karamo Brown, Bobby Berk και Jonathan Van Ness.

«Τι βραδιά! Είναι τόσο ξεχωριστό να γιορτάζουμε το 28ο ετήσιο πάρτι για τα Όσκαρ πάρτι με τους “Fab Five” και τον Sam Fender, έχοντας κερδίσει ένα ακόμη Όσκαρ!», είπε ο Elton John στο πλήθος των αστέρων.

«Αλλά το σημαντικότερο, απόψε συγκεντρωθήκαμε για να αντλήσουμε επειγόντως αναγκαία κεφάλαια και να ενημερώσουμε για τη LGBT κοινότητα που κινδυνεύει ή ζει με τον ιό HIV στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο», τόνισε.

Πηγή : Hit Channel