Με επιτυχία στέφθηκε η «Ημέρα Γνωριμίας» του Πανεπιστημίου Κύπρου

Ημέρα Γνωριμίας

Πέραν των 800 μαθητριών και μαθητών επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο 

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργάνωσε για ακόμα μια χρονιά, με επιτυχία, την «Ημέρα Γνωριμίας» για ενημέρωση των μαθητών, υποψήφιων προπτυχιακών φοιτητών και των οικογενειών τους, για τα προσφερόμενα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τη φοιτητική κοινότητα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, στο Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγιναν παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Κύπρου σχετικά με τα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων, ενώ η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας παρείχε ενημέρωση για σημαντικά θέματα φοίτησης, όπως σπουδές, σταδιοδρομία, στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, λειτούργησε Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, όπου οι ενδιαφερόμενοι αξιοποίησαν την ευκαιρία για να συνομιλήσουν με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Κύπρου, να επιλύσουν τις απορίες τους και να αποκομίσουν χρήσιμες συμβουλές για τη μελλοντική τους πορεία. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και να ενημερωθούν για τις αθλητικές δραστηριότητες και τους Φοιτητικούς Ομίλους.

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.