Ο Δρ Στυλιανός Μαυρομούστακος στο Youthink


Ο Δρ Στυλιανός Μαυρομούστακος είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στη Χημεία από το 1991. Εργάστηκε επί 11 χρόνια ως καθηγητής Χημείας και ως Διευθυντής του Pascal English School. Το 2003 έγινε Διευθυντής της Μονάδας Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης του Intercollege. Από τότε έχει συμμετάσχει τόσο ως εταίρος, όσο και ως συντονιστής σε πλήθος Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων. Έχει εκτενή εμπειρία στη διαχείριση έργων, καθώς και στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ενός σχεδίου. Από τον Ιανουάριο του 2008, ο Δρ Μαυρομούστακος ανέλαβε τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή του Intercollege Λευκωσίας και από το 2014 του Intercollege Λάρνακας. Το 2015 διορίστηκε επιπρόσθετα ως Εκτελεστικός Διευθυντής της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου. Το 2019 ανέλαβε το ρόλο του Διευθυντή Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το 2006 εξελέγη Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (EfVET), θέση που κατείχε μέχρι το 2020. Από τον Μάρτιο του 2020, ο Δρ Μαυρομούστακος είναι Διευθυντής του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης.

 

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο θα μιλήσουμε μαζί με τον κύριο Μαυρομούστακο για το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης, ποιος ο ρόλος του Ιδρύματος, , τι προγράμματα περιλαμβάνει, πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, πού απευθύνεται και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα τα οποία προβληματίζουν πολύ κόσμο σε σχέση με τα προγράμματα που διαχειρίζεται το ΙΔΕΠ.

 

 

 

Χορηγός Επεισοδίου: Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης. https://www.facebook.com/IDEP.ErasmusPlus 

Χορηγός Ένδυσης: Hyper Shops https://www.facebook.com/hyperfashion

Επιμέλεια συνέντευξης & Παρουσίαση: Ραφαήλ Αλετράς (Instagram username @aletras24 )

Επεξεργασία βίντεο & Social Media content: Ιζαμπέλα Κούντουρου (instagram username @izibell_ )

Βρείτε μας στα Social Media:

Facebook: www.facebook.com/youthink.cy/
Instagram: www.instagram.com/youthink.cy/
TikTok: www.tiktok.com/youthink.cy/

Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: you.think@hotmail.com

#YouThink #interview #livestreaming