Νταλάρας για Πανούση: «Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει, αλλά τον σταμάτησα»


Ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή «Το Πρω1νό» μιλώντας τόσο για τον Αντώνη Ρέμο όσο και τον Τζίμη Πανούση.

«Ο Αντώνης είναι ένα παιδί λαϊκό, τραγουδάει πάρα πολύ ωραία, είναι σαφώς άλλη γενιά, έχει άλλες επιλογές. Εμένα δεν μου αρέσει πολύ η pop μουσική. Ο Ρέμος είναι άλλη γενιά, του αρέσει. Θα τον κατηγορήσω εγώ γιατί κάνει pop τραγούδια; Σαφώς ο Ρέμος είναι πολύ καλύτερος τραγουδιστής και από τον Σάκη και από κάποια άλλα παιδιά αυτής της νοοτροπίας γιατί η φωνή του είναι καλύτερη. Είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης θα μπορούσε να τραγουδήσει πολύ καλύτερα τραγούδια, φτάνει ο ίδιος να θέλει να το κάνει αυτό και να μελετήσει όπως μελετάει ο ψάλτης πριν πάει στο αναλόγιό του» σχολίασε ο Γιώργος Νταλάρας.

Επίσης, σχετικά με την δικαστική κόντρα του με τον Τζίμη Πανούση ο τραγουδιστής εξήγησε πως: «Του έκανα μια αγωγή και καταδικάστηκε. Τα λεφτά δεν του τα πήρα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”. Έκανε και κάτι βρώμικο ο συγκεκριμένος. Τις μέρες που βγήκε η απόφαση έγραψε το περιουσιακό του στοιχείο στην αδερφή του. Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει. Του είπα “δεν θα το κάνεις ποτέ”. Η ιστορία του Πανούση για μένα έχει τελειώσει. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω. Εκείνος κάνει εκείνο που νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εγώ βλήθηκα από τη νοοτροπία του Πανούση, ο Πανούσης όμως, σχεδόν διαλύθηκε από αυτό. Γιατί τώρα ο κόσμος ξέρει τι ακριβώς σημαίνει να κάνεις αυτό που κάνει ο Πανούσης».

 

Πηγή: vipnews.gr