Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα – «Έφυγε» ο πατέρας της κόρης της (Photos)


Δύσκολες ώρες για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου… Ο Φρέντυ Σερπιέρης, ο άνθρωπος με τον οποίο η Μαρινέλλα απέκτησε την κόρη της Τζωρτζίνα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Ένας από τους τελευταίους αριστοκράτες της Ελλάδας στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου πνίγηκε την ώρα που έτρωγε και το περιστατικό αποδείχθηκε πάρα πολύ σοβαρό αφού έκτοτε βρισκόταν σε κώμα, χωρίς να καταφέρει να συνέλθει ποτέ.

freddy

Ο Φρέντυ Σερπιέρης συνέδεσε το όνομά του με την ελληνική ιππασία, με την οποία ασχολήθηκε για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938, ήταν γιος του ιταλικής καταγωγής Ιωάννη Σερπιέρη και της Ντιντί Βλαστού και δισέγγονος του Τζιανμπατίστα Σερπιέρη, ιδιοκτήτη των Μεταλλουργείων Λαυρίου.

marinella_kori

Ο έρωτάς του με τη Μαρινέλλα κράτησε τέσσερα χρόνια, αλλά δεν έφτασε ποτέ σε γάμο, γιατί η τραγουδίστρια δεν ήθελε. “Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, καλύτερα να μείνουμε φίλοι”, είχε αποκαλύψει η Μαρινέλλα και μάλιστα δεν έκρυψε ποτέ ότι δεν σταμάτησε να αγαπά τον γόη αριστοκράτη.

athensmagazine.gr