Νίκος Οικονομόπουλος: «Η αγάπη μου για τον Θεό είναι απέραντη, ανεξίτηλη, δίχως τέλος»


Τον Νίκο Οικονομόπουλο συνάντησε η Ναταλία Γερμανού και μίλησαν για πολλά και διάφορα. Για τις φιλίες που δεν έκανε στον χώρο του τραγουδιού, την οικογένεια που θα ήθελε να δημιουργήσει αλλά και τη μεγάλη αγάπη που τρέφει προς τα θεία.

Παρότι γνωρίζει πολλούς ανθρώπους στη νύχτα ο τραγουδιστής δηλώνει πως δεν έχει δημιουργήσει φιλίες. Ταυτόχρονα, είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να προκαλούν αλλά νιώθει ότι προκαλείται από άλλους.

Στην καριέρα του τόνισε πως δεν υπήρξε δημοσιοσχετίστας ποτέ., ούτε «πούλησε» για να προωθεί την προσωπική του ζωή. Προτιμά να την κρατά καλά φυλαγμένη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό γιατί του αρέσει να ζει φυσιολογικά όπως κάθε άλλος άνθρωπος.

«Προσπαθώ να μην δημοσιοποιώ την προσωπική μου ζωή, δεν το κάνω επίτηδες, μ’ αρέσει να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά. Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος, ζω όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται μία πολύ πολύ φυσιολογική ζωή και χαίρομαι με τα απλά πράγματα».

Η επαφή του με τα θεία είναι γνωστή. Για εκείνον τη μεγαλύτερη αγάπη, που δεν συναντά κανένα ταβάνι, την νιώθει γι ατον Χριστό κι αυτό λόγω της απροσμέτρητης ευγνωμοσύνης του για τα χαρίσματα και τη ζωή που του χάρισε.

«Η αγάπη μου, η οποία είναι απέραντη, ανεξίτηλη, χωρίς τέλος, χωρίς ταβάνι, είναι η αγάπη μου τον Χριστό. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλα΄τα πράγματα δεν γίνονται από μόνα τους. Τα πράγματα δεν τα έκανα εγώ. Αν θεωρήσουμε ότι έχω μία φωνή καλή  δεν είναι δική μου η φωνή. Αυτό το ταλέντο είναι ένα δώρο από τον Θεό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά, τα καλά και τα άσχημα που έζησε σε μικρότερη ηλικία».

 

Ακόμη, αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή ότι θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές που λόγω της καριέρας του νιώθει ανακούφιση που δεν έχει μία τόσο τεράστια ευθύνη στις πλάτες του.

 

Πηγή : znews.gr