Νίκες για την ELITE CYCLING με θέσεις βάθρου (Photos)


Στα πλαίσια αγώνων ποδηλασίας Κυπέλου 2016 η ομάδα της ELITE CYCLING έλαβε μέρος σε δύο αγώνες ποδηλασίας δρόμου. Ο πρώτος αγώνας διοργανώθηκε από τον ποδηλατικό σύλλογο Αγίων Μνασων την Κυριακή 20.3 στον Λυθροδοντα και ο αθλητής της ELITE CYCLING ΑΡΜΑΝΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ (elite men category) διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και ανέβηκε στην 2η ΘΕΣΗ ΒΑΘΡΟΥ. Στην 3η ΘΕΣΗ βάθρου ανέβηκε η ΑΝΔΡΕΑΝΑ ΔΑΜΑΛΑ (κατηγορία κορασίδων) της ELITE CYCLING.

vathro1

Ο δεύτερος αγώνας διοργανώθηκε την Παρασκευή 25.3 με αγώνα ατομικής χρονομέτρησης – ανάβαση Σταυροβουνιου και διοργανωτή το ABC cycling club . Ο αθλητής της ELITE CYCLING ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΓΚΡΙΚΟΡΙΕΦ (elite men category) πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο και ανέβηκε ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ και σε μικρή απόσταση ακολουθήσαν επίσης οι αθλητές της ELITE CYCLING ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ και ΑΡΜΑΝΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ (elite men category) συμπληρώνοντας την πρώτη εξάδα από τους 100 αθλητές που εκκίνησαν. Στην 2η ΘΕΣΗ εφήβων τερμάτισε ο Οδυσσέας Πατσαλοσαββης της ELITE CYCLING . Η επόμενη συμμετοχή της ομάδας είναι το Σάββατο 9 Απρίλιου σε αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας στον Αρωνα απέναντι από το Πάρκο Αθαλλασας.

vathro2

Τα αποτελέσματα και των δυο αγώνων θα αναρτηθούν στο www.elitecycling.eu:
1. Ανδρέα Μιλτιάδη
2. Αρμαντο Αρχιμανδριτη
3. Αλεξαντερ Γκρικοριεφ
4. Ανδρεα Νικολάου
5. Τιμοθεο Σκεττο
6. Θεόδωρο Φεγγαρα
7. Οδυσσέα Πατσαλοσαββη
8. Ανδρεανα Δαμαλα
9. Χριστο Πετρου
10. Νικο Ροτσιδη
11. Κωστα Ψυχη
12. Κουλη Δαμαλα
13. Ιακωβο Χριστοδουλου
14. Αμβρόσιο Κωσταντίνου
15. Σταυρο Θεοφανους
16. Αλκη Κυριακιδη

Στο πλευρό της ομάδας βρίσκονται οι χορηγοί της ELITE CYCLING! Χωρίς την σημαντική τους βοήθεια δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αλλά και η διατήρηση της Ομάδας και Ακαδημίας ΕΛΙΤ.