Νέα σειρά εμπορικών RENAULT: Ο αξιόπιστος συνεργάτης για την επιχείρηση και τον επαγγελματία.


Τα εμπορικά Renault του Ομίλου Πηλακούτα (Renault Clio, Renault Trafic, Renault Master και Renault Kangoo) αποτελούν την ιδανική  επιλογή για κάθε επαγγελματία που αναζητά έναν πολύτιμο και αξιόπιστο συνεργάτη που είναι, κάθε στιγμή, δίπλα του. 

Το Renault Clio συνδυάζει άνεση και ασφάλεια, πρακτικότητα και αποδοτικότητα ενώ ξεχωρίζει για τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμων, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις εξαιρετικές του επιδόσεις. Το Renault Trafic είναι ευέλικτο, οικονομικό, ευρύχωρο, μοντέρνο, με κινητήρα υψηλής τεχνολογίας και έμφαση στα χαρακτηριστικά ασφάλειας, ενώ διαθέτει χώρους που προσφέρουν δυνατότητες έξυπνης αξιοποίησης για κάθε είδους φορτίο.  Με μοναδικό σχεδιασμό που συνδυάζει άνεση και αποτελεσματικότητα, το Renault Master είναι δυνατό, πρακτικό και οικονομικό. Εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προσφέρει την ευελιξία που είναι απαραίτητη για κάθε επαγγελματική ανάγκη. Τέλος, το πολύ επιτυχημένο Renault Kangoo ανεβάζει τον πήχη της κατηγορίας ακόμα πιο ψηλά. Είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, άνετο και ασφαλές, με πολλαπλές δυνατότητες διαχωρισμού του χώρου εκφόρτωσης, με τεχνολογία αιχμής και χαμηλή κατανάλωση.

Για όλα τα μοντέλα, τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του Ομίλου παρέχουν 24ωρη εξυπηρέτηση, 7 μέρες την εβδομάδα, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, ενώ διαθέτουν τεχνολογία αιχμής, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό́ και επάρκεια γνήσιων ανταλλακτικών.

Ο Όμιλος Πηλακούτα, με τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε εμπορικά αυτοκίνητα, στέκεται σταθερά στο πλευρό της επιχείρησης και του επαγγελματία, σε οποιαδήποτε ανάγκη μετακίνησής τους. Πάντα με υπεύθυνη, ολική υποστήριξη και άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση.  

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ομίλου Πηλακούτα: https://www.pilakoutasgroup.com.cy/commercial-cars