Η Lidl Κύπρου χαρίζει αγάπη και μεγαλώνει την αλυσίδα κοινωνικής προσφοράς.


Συγκέντρωσε 100.000€ για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και στηρίζει για πρώτη χρονιά το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στην «Αροδαφνούσα». 

Η Lidl Κύπρου έκανε και αυτές τις γιορτές τη δέσμευσή της πράξη τοποθετώντας την κοινωνική προσφορά και τη στήριξη των συνανθρώπων μας στον πυρήνα των δράσεών της. 

Έτσι, από τις 30 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά συσκευασίας επιλεγμένων ξύλινων παιχνιδιών Playtive, η Lidl Κύπρου προσέφερε 15€ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Συνολικά, συγκεντρώθηκε το ποσό των 100.000€, το μεγαλύτερο ποσό που έχει διαθέσει μέχρι σήμερα η εταιρία για κοινωφελή σκοπό.

Το ποσό πρόκειται να διατεθεί για την πλήρη κάλυψη του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», αλλά και για τη στήριξη του προγράμματος Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο.

Η Lidl Κύπρου με ιδιαίτερη χαρά αγκαλιάζει για πρώτη χρονιά φέτος το πρόγραμμα υιοθετώντας το δικό της δωμάτιο στην Αροδαφνούσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τον Σύνδεσμο. Στόχος είναι η απρόσκοπτη παροχή ανακουφιστικής φροντίδας σε όλους τους ασθενείς με καρκίνο. 

Παράλληλα, στο πλαίσιο επικοινωνίας της φετινής χριστουγεννιάτικης ενέργειας, η Lidl Κύπρου υποστήριξε την τηλεοπτική συναυλία «Βραδιά Αγάπης με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη», η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου και μεταδόθηκε ζωντανά από τον Alpha Κύπρου.

Ως διαχρονικός υποστηρικτής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, η Lidl Κύπρου έχει προχωρήσει από το 2013 σε χρηματικές και προϊοντικές δωρεές που φτάνουν συνολικά τις 500.000€. Στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, η Lidl Κύπρου θα συνεχίσει να προχωράει σε πράξεις δύναμης και ευθύνης, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους συνανθρώπους μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Επισκεφθείτε τη Lidl Cyprus

www.team.lidl.com.cy/

www.lidl.com.cy  

www.facebook.com/lidlcy                     

www.instagram.com/lidl_cyprus  

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_ 

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus