Μπορείς να μην συγκινηθείς; Μεγάλη επιτυχία του Μητροπάνου «ντύνει» διαφήμιση μπύρας


Ίσως είναι η πρώτη φορά που μία τηλεοπτική διαφήμισή -και μάλιστα για ένα προϊόν όπως η μπίρα- κάνει το γύρο του διαδικτύου και τα δάκρυα κυλούν μαζικά από τα μάτια μας.

Η ολοκαίνουρια διαφήμιση της μπίρας ΑΛΦΑ έκανε την εμφάνισή της πριν λίγες ημέρες και η ιστορία της, η μουσική της επένδυση αλλά και η ατμόσφαιρα που μας προσφέρει συγκινούν και αγγίζουν ακόμη και τους πιο δύσκολους.

Πρόκειται για μια ιστορία εμπνευσμένη από μια πολύ σημαντική στιγμή της ζωή μας, βασισμένη στην πραγματικότητα και την επιθυμία του ανθρώπου να κάνει τα όνειρα αυτών που αγαπούν πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία αρχίζει με τις προετοιμασίες ενός γάμου και βλέπουμε τον πατέρας της νύφης να βρίσκει και να πηγαίνει σε μία σχολή χορού ώστε να μάθει να χορεύει για να καταφέρει να χορέψει μαζί της στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Παράλληλα, η μουσική επένδυση της διαφήμισης με το εξαιρετικό τραγούδι “Θες” του Δημήτρη Μητροπάνου δένει απόλυτα με το θέμα.

Πέρασαν κιόλας σχεδόν 4 χρόνια που ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν είναι κοντά μας. Τα τραγούδια του όμως πορεύονται στο μέλλον, μας συγκινούν και μας τον θυμίζουν συνεχώς.

Το «Θες» είναι σε μουσική του Στέφανου Κορκολή και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση.

 

Πηγή: tralala.gr