«Μπορεί» – Ετοιμαστείτε για το νέο single του Νίκου Μακρόπουλου! (Teaser)


O μοναδικός Νίκος Μακρόπουλος έπειτα απο την τελευταία του μεγάλη επιτυχία με τίτλο “Που και που”, τραγούδι το οποίο αποτέλεσε κάτι διαφορετικό για τον ίδιο, κάτι που δεν είχαμε ξανακούσει στις μέχρι τώρα δουλειές του με τον κόσμο ακόμα και σήμερα να το ακούει δυνατά και συνεχίζοντας δυναμικά τα lives του σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά με το teaser του ολοκαίνουργιου τραγουδιού με τίτλο “Μπορεί“.

Aκούγοντας το επίσημο teaser που μόλις κυκλοφόρησε, μας έρχεται στο μυαλό ένα πολύ φρέσκο άκουσμα, πολύ καλοκαιρινό και άκρως ταξιδιάρικο το οποίο μπορεί άνετα να αποτελέσει το νέο soundtrack των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Ο Νίκος Μακρόπουλος φανερά ανανεωμένος και έτοιμος για νέα ξεκινήματα, επιστρέφει και μας τονίζει πως “δεν μπορεί κανένας λόγος απο την καρδιά μου έξω να σε βγάλει”, με διάθεση άκρως ερωτική αφού όταν αγαπάς, κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις τον άλλον.

Την μουσική του νέου τραγουδιού υπογράφει για άλλη μια φορά ο Γιάννης Φρασέρης, τους στίχους ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης ενώ την συνολική επιμέλεια της παραγωγής ο Ανδρέας Γιατράκος.

To νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει επίσημα την Δευτέρα στις 9 Μαίου μέσα απο την Sonar/Cobalt Music.