Ηλίας Βρεττός: «Δεν Παν Να Λένε» – STAiF Balkan Remix


O εκρηκτικός Ηλίας Βρεττός έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγα εικοσιτετράωρα , το νέο του video clip για το νέο του single “Aνεβαίνω” και συνεχίζοντας δυναμικά τα ξεσηκωτικά του lives σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει ανανεωμένος με το ολοκαίνουργιο του remix για το πολύ επιτυχημένο “Δεν παν να λένε” δια χειρός Dj STAiF.

Το single που μας έχει ταρακουνήσει όλους τους τελευταίους μήνες της επίσημης του κυκλοφορίας, αποκτά μια εντελώς διαφορετική μορφή με έναν ρυθμό που απο το πρώτο λεπτό μας καλεί να το χορέψουμε με την ψυχή μας και να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας.

Ο τραγουδιστής έχει κάθε λόγο να το γλεντάει καθώς βρίσκεται στα καλύτερα του με τον κόσμο να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα με πάθος και να προκαλεί χαμό σε κάθε του εμφάνιση.

Όλη αυτή την μεγάλη επιτυχία έρχεται να ολοκληρώσει με υπέροχο τρόπο η απονομή του πλατινένιου δίσκου του τραγουδιστή με τίτλο”Και πετάω ψηλά” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 12 Μαίου στο Αkanthus summer στο οποίο θα παρουσιαστεί ένα πάρτυ που θα τα έχει όλα και ο τραγουδιστής θα γιορτάσει την μεγάλη του επιτυχία.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Λεωνίδας Σώζος – Μιχάλης Παπαθανασίου – Διονύσης Σταματόπουλος – Δημήτρης Σταματίου, τους στίχους οι Ρένα Παπαγεωργίου – Λεωνίδας Σώζος – Διονύσης Σταματόπουλος ενώ το συνολικό remix o Dj STAiF.