Μοναδικές Πασχαλινές προσφορές από την Epic, το #1 δίκτυο κινητής στην Κύπρο!


Το Πάσχα πλησιάζει και η Εpic σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα από τα πιο hot smartphones της αγοράς χωρίς σεντ αρχικά, με σύνδεση στα νέα πλάνα κινητής της που τώρα προσφέρουν ακόμη περισσότερα data καθώς και 50% έκπτωση στο μηνιαίο πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες. Κι αυτό είναι epic!

Αν είσαι λάτρης των iPhones, μπορείς να αποκτήσεις το κορυφαίο iPhone 12 64GB μαζί με AirPods χωρίς σεντ αρχικά, και το Unlimited 5, από €72.99 τώρα όλα μόνο €55.50/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες. Μπορείς επίσης να αποκτήσεις ένα απ’ τα πιο περιζήτητα smartphones της αγοράς, το Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB χωρίς σεντ αρχικά μαζί με πλάνο Unlimited ALL για απεριόριστες δυνατότητες, από €88.99 τώρα όλα μόνο €66.50/μήνα για τους πρώτους 6 μήνες. 

Έλα τώρα στην Epic και απογείωσε την επικοινωνία σου με τις ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες και αξιοπιστία του #1 δικτύου κινητής στην Κύπρο. Με 4 συνεχόμενες βραβεύσεις μέσα σε ένα χρόνο από τους 2 ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς μετρήσεων umlaut και Οokla, έχεις το #1 δίκτυο κινητής για να απολαμβάνεις καθημερινά μία επική εμπειρία επικοινωνίας. Τώρα, με νέα πλάνα κινητής με λεπτά ομιλίας, SMS και με πολύ περισσότερα data, όλα με ένα εκπληκτικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο!

Συνδέσου τώρα σε καταστήματα της Εpic σε όλη την Κύπρο, σε καταστήματα επιλεγμένων συνεργατών,  online μέσω της ιστοσελίδας www.epic.com.cy καθώς και τηλεφωνικώς στο 800 10 800. 

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 31/5/2021. Για πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις: 

www.epic.com.cy