ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ


Το πρόγραμμα φιλοξενίας MAKERSHOUSE του Youth Makerspace Larnaka, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας ως στόχο την ενδυνάμωση της δημιουργικής κοινότητας, την υποστήριξη της καλλιτεχνικής παραγωγής αλλά και την προώθηση της έρευνας και καινοτομίας, προσφέροντας το χώρο, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες του.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση υποβολής ενδιαφέροντος σε νέους δημιουργούς
οι οποίοι προέρχονται από τους τομείς του σχεδιασμού, της μηχανικής, της κατασκευής, της τέχνης, της διαδραστικής τεχνολογίας, της εκπαίδευσης αλλά και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και προώθηση πρωτότυπων ιδεών, προϊόντων, εργαστηρίων, μέσω της χρήσης σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού. Οι επιλεγμένοι residents θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαστήρια και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας του Youth Makerspace και να λάβουν υποστήριξη
από εξειδικευμένους μέντορες, οι οποίοι θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές
για την ανάπτυξη της ιδέας τους. 

Η διάρκεια της περιόδου φιλοξενίας του κάθε δημιουργού κυμαίνεται από δύο εβδομάδες μέχρι και δύο μήνες και θα ενισχυθεί με το ποσό των 600 ευρώ. Με την ολοκλήρωση της, θα διοργανωθεί η τελική παρουσίαση του residency, ανοιχτή προς το κοινό.

Τελική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 20η Μαίου 2021 

Για γενικές πληροφορίες και κριτήρια συμμετοχής εδώ 

Μάθετε περισσότερα καλώντας στο +357 24 201777 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο https://makerspace.onek.org.cy