Μιχάλης Χατζηγιάννης – «Terra Incognita» | Νέο digital album


Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πιο επιτυχημένος Έλληνας ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, έρχεται με το νέο ψηφιακό album «Terra Incognita», διαθέσιμο τώρα από την Heaven Music.

Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο studio album του καλλιτέχνη μετά από έξι χρόνια, και είναι σίγουρο πως το «Terra Incognita» θα γίνει το απόλυτο μουσικό στιγμιότυπο αυτού του καλοκαιριού!

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται αγαπημένες επιτυχίες όπως το όπως το «Μην Αργείς»«Εκδρομή (2022)»«Κομμένα Τα Πρέπει» αλλά και φυσικά το «Χορεύω» που μετράει πάνω από 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Επίσης, στο νέο album «Terra Incognita» συναντάμε εννέα νέα τραγούδια από μια ελίτ ομάδα δημιουργών όπως την Ελένη Φωτάκη, τον Νίκο Μωραΐτη, την Ελένη Γιαννατσούλια, τον Βασίλη Δήμα, τον Κωνσταντίνο Παντζή, και φυσικά την σταθερή συνεργάτιδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελεάνα Βραχάλη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δηλώνει για το album: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να μοιραστώ μαζί σας το πρώτο ολοκληρωμένο album στη δισκογραφική μου στέγη, Heaven Music. Σε αυτό το album με ένα ιδιαίτερο όνομα, είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί με πραγματικά μοναδικούς δημιουργούς και διαλεχτούς στιχουργούς οι οποίοι συνέβαλλαν καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα και στα τραγούδια που πλέον είναι δικά σας να ακούσετε, να ερωτευτείτε και να τα ζήσετε!»

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το νέο album, μαζί με αγαπημένα τραγούδια από το χθες, στην καλοκαιρινή περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο digital album του Μιχάλη Χατζηγιάννη – «Terra Incognita»  κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Ακούστε το εδώ