Η αντανάκλαση της υπεροχής και της απόλαυσης που εντυπωσίασε στο Reflect festival!


Η Pafilia Property Developers και ένα από τα έργα ορόσημα της, το Minthis resort έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα πρωτότυπα stand τους, στο Reflect festival που διεξήχθη στις 30 και 31 Μαΐου, στη Λεμεσό.

H παρουσία της Pafilia Property Developers και το Minthis resort προσέθεσαν στο Reflect festival έναν αέρα εμπνευσμένης σχεδιαστικής φιλοσοφίας και την αίσθηση της ειδυλλιακής όασης του Minthis resort, η οποία συνεχίζει να συζητείται με ενθουσιασμό από όσους συμμετείχαν.

Το Reflect festival αποτελεί  τη μεγαλύτερη εκδήλωση τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας στην Κύπρο. Η εκδήλωση λειτουργεί ως ένα ορόσημο συνάντησης και ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικών ανάμεσα σε επιχειρήσεις, επενδυτές και επιχειρηματικά στελέχη, από όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Σύσσωμη η ομάδα της Pafilia Property Developers είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα έργα της στο πλαίσιο του Reflect festival, προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες,  τόσο για τα υφιστάμενα πολυβραβευμένα, έργα-ορόσημα της εταιρείας, όσο και για τα νέα έργα που βρίσκονται εν εξελίξει.

Παράλληλα οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της Pafilia Property Developers, επικοινώνησαν με τους επισκέπτες παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για τον τομέα καθώς επίσης και ο Εμπορικός Διευθυντής, Σίμος Σιμιλλίδης μέσα από ένα ενημερωτικό σεμινάριο, μοιράστηκε τις γνώσεις του που αφορούν στον κτηματομεσιτικό τομέα και τις νέες προοπτικές του κλάδου της ανάπτυξης γης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις εντυπώσεις των επισκεπτών του φεστιβάλ και το ενδιαφέρον τους  έκλεψε ένα από τα πλέον κορυφαία έργα της Pafilia Property Developers, το Minthis resort, που χάρισε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους, να πάρουν μια γεύση από την ειδυλλιακή του ατμόσφαιρα.

Η ομάδα του Minthis εξέπληξε ευχάριστα, μεταφέροντας την αύρα του Minthis resort  στη Λεμεσό, καθώς δημιούργησε μια πρωτότυπη κατασκευή γηπέδου Golf, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες του Reflect Festival να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο άθλημα, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της ομάδας του Minthis resort. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την  ευκαιρία να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό για να κερδίσουν μια μοναδική εμπειρία στο Minthis, που περιλάμβανε μια διανυκτέρευση, δείπνο στο εστιατόριο Amaracus, μάθημα γκολφ και μία θεραπεία στο πολυβραβευμένο σπα.

Την ίδια στιγμή κάθε επισκέπτης είχε τη δυνατότητα να λάβει πληροφορίες για τις πολυτελείς ανέσεις, την εμπειρία διαμονής, γεύσης και εξυπηρέτησης που μπορεί να απολαύσει με μια επίσκεψη του στο θέρετρο Minthis resort, το οποίο βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την Πάφο.