Μια ξανθιά τραγουδίστρια αναμένεται να μπει στο σπίτι του Big Brother


Το ριάλιτι Big Brother, μετά την αναβολή της προγραμματισμένης πρεμιέρας του σε ΣΚΑΙ και ΣΙΓΜΑ, λόγω της πανδημίας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική και κυπριακή τηλεόραση και διαρκώς ακούγονται νέα σενάρια για τη σύνθεση των συντελεστών του σόου και των παικτών.

Συνολικά 16 παίκτες, άγνωστοι μεταξύ τους και με τελείως διαφορετικές καταβολές καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Ήδη ξέρουμε πως παρουσιαστής του σόου, θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ ακούγεται πως στο σόου θα συμμετέχουν και οι Ανδρέας Μικρούτσικος, Γιώργος Λιάγκας, Αφροδίτη Γραμμέλη κ.ά., αν και τίποτε δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί.

Και τώρα, ακούστηκε και το όνομα μιας παίκτριας, που είναι και γνωστή τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την ξανθιά τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη, που λέγεται πως θα τη δούμε να μπαίνει στο σπίτι του Big Brother, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής η Σοφία Δανέζη βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο της παραγωγής και περιμένει να μπει στο σπίτι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Πηγή : mag.sigmalive.com