Μια σχέση απίστευτη έχουν Μουζουράκης και Σολωμού!

Ζηλεύει τον Πάνο Μουζουράκη η Μαρία Σολωμού;

Στο περιοδικό «People» μίλησε με συνέντευξη της η Μαρία Σολωμού και αναφέρθηκε στο πως βιώνει την σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη. Η ηθοποιός επίσης αποκάλυψε πως όχι μόνο τον ζηλεύει αλλά παρακολουθεί τις θαυμάστριες του να τον προσεγγίζουν ερωτικά μπροστά στα μάτια της!

Eίσαι πια με τον Πάνο έξι χρόνια. Τώρα που έχει περάσει ο καιρός, πίστευες στην αρχή ότι αυτή η σχέση θα μακροημέρευε;
Ε, όχι! Δεν το πίστευα. Η ιστορία ήταν όλη λάθος. Είχε ο καθένας άλλη σχέση, ήταν πολύ ξαφνικό, δεν ήταν για να γίνει. Απλά προέκυψε και προφανώς ήταν τόσο δυνατό που δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε.

Με το χέρι στην καρδιά… τον ζηλεύεις;
Ναι, και του το λέω γιατί έτσι εκτονώνομαι. Δεν με νοιάζει να τον κοιτάνε. Του την πέφτουν όμως, και μάλιστα απροκάλυπτα και μπροστά μου. Είναι άλλο να θαυμάζεις κάποιον και να υπάρχει ερωτισμός και άλλο να του την πέφτεις όταν έχει σχέση. Θα μου πεις πως ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και η κάθε γυναίκα να δοκιμάσει την τύχη της. Κάποια μπορεί να σκεφτεί «αυτό το ζευγάρι είναι αντισυμβατικό, άρα μπορεί να πηγαίνουν και με άλλους». Ε, λοιπόν, όχι, δεν είμαστε. Είμαστε mainstream. Κάνε ό,τι μπορείς. Θεωρείς ότι μπορείς να τον έχεις; Ορίστε. Για δοκίμασε να σε δω.

Γιατί μπορεί να τσακωθείς με τον Πάνο;
Προσπαθώ να τσακωθώ μαζί του, κάτι που δεν είναι εύκολο. Όμως ο Πάνος πια ξεχνάει. Με παίρνει μια φίλη μου, για παράδειγμα, και μου λέει: «Θέλεις να βρεθούμε αύριο που θα λείπει ο Πάνος στην Πάτρα για μια συναυλία;» Κι εγώ δεν έχω ιδέα. Έχει ξεχάσει να μου το πει. Αυτό πια έχει γίνει καθημερινότητα. Μετά από ένα σημείο μπορεί να γίνω τρελή. Ξεκινάει από χαριτωμένο και καταλήγει ανευθυνότητα.

 

Πηγή: vipnews.gr