Μια ματιά στο ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο της bbf: – τα ακίνητα που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε


Η bbf:, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων στην Κύπρο και την Ελλάδα, παρουσίασε το χαρτοφυλάκιό της για το 2024, μια σειρά από κατοικίες υψηλών προδιαγραφών και γραφεία Α΄ κατηγορίας που σχεδιάστηκαν για να εμπνεύσουν δυναμικές κοινότητες σε τοποθεσίες που κόβουν την ανάσα.

Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει πλήθος νέων αναπτύξεων στην Κύπρο, από πολυτελή συγκροτήματα διαμερισμάτων και μονοκατοικιών μέχρι πρωτοποριακά επιχειρηματικά κέντρα και κοινότητες που συνδυάζουν κατοικία και εργασία. Κοινό στοιχείο όλων είναι οι κορυφαίας ποιότητας χώροι διαβίωσης και εργασίας που προσφέρουν εκπληκτική θέα και καλλιεργούν την αίσθηση της κοινότητας.

«Τα έργα αυτά συνδυάζουν καινοτομία, τεχνική αρτιότητα, και εμπεριστατωμένη γνώση του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής», δήλωσε ο κ. Ανδρέας Σιαμτάνης, Development Director της bbf:.

«Οι εξειδικευμένοι αναλυτές μας, μαζί με ειδικούς σε θέματα ακινήτων, εργάζονται συστηματικά για τη συλλογή και ανάλυση πληροφοριών ώστε να κατανοήσουμε σε βάθος τις διαφορετικές ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών και των οικογενειών τους. Αυτή η γνώση μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τα έργα μας σε ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και οικονομικών προσδοκιών και να εξατομικεύουμε την εμπειρία του πελάτη παρέχοντας σημαντικές υπηρεσίες ακόμη και μετά την πώληση. Με τον τρόπο αυτό οικοδομούμε πελατοκεντρικές κοινότητες που μετασχηματίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν, εργάζονται και διασκεδάζουν», πρόσθεσε ο κ. Σιαμτάνης.

Το :synergy, η πρώτη οικιστική ανάπτυξη της bbf: στη Λάρνακα, αντικατοπτρίζει αυτήν ακριβώς την προσέγγιση. Το σύγχρονο συγκρότημα με τις 89 πολυτελείς μονοκατοικίες στην πανέμορφη Ορόκλινη διαθέτει παιδότοπο, κοινόχρηστη πισίνα και clubhouse με γυμναστήριο και σάουνα μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Οι υπερπολυτελείς βίλες του :hillside και τα πολυτελή παραθαλάσσια διαμερίσματα του πολυαναμενόμενου :marco polo – από τα πιο εμβληματικά έργα της bbf: – αποτελούν εξαιρετικά δείγματα προνομιακής διαβίωσης σε τοποθεσίες με μοναδική θέα.

Το :flow είναι ίσως η επιτομή της υπόσχεσης build better future – της δέσμευσης της bbf: να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον διαβίωσης. Αυτό το καινοτόμο συγκρότημα μεικτής χρήσης στη Λεμεσό σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τη δημιουργία μιας ζωντανής κοινότητας, όπου η υψηλού επιπέδου διαβίωση συνυπάρχει αρμονικά με εργασιακούς χώρους πρώτης κατηγορίας. Αποτελείται από τέσσερα πενταώροφα κτίρια διαμερισμάτων και ένα επταώροφο κτίριο γραφείων με καταστήματα στο ισόγειο και διαθέτει σειρά παροχών για την ευημερία της κοινότητας: ζώνες εργασίας, γυμναστήριο, αίθουσα γιόγκα, κοινόχρηστη πισίνα και κέντρο ευεξίας.

Το χαρτοφυλάκιο της bbf: για το 2024 αναδεικνύει επίσης τη σημασία που δίνει η εταιρεία σε εμπορικές αναπτύξεις, διαθέτοντας γραφειακές εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας που συμβαδίζουν με τις παγκόσμιες τάσεις στο σχεδιασμό γραφείων και τη σύγχρονη εργασιακή κουλτούρα. Το :benchmark θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στο αστικό τοπίο της Λεμεσού, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα σύγχρονης αρχιτεκτονικής με κορυφαίες υποδομές τελευταίας τεχνολογίας. Σε στρατηγικό σημείο επί της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της πόλης, το :benchmark θα δώσει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εδραιώσουν την παρουσία τους και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους μέσα σε λειτουργικούς και αποδοτικούς χώρους, προσαρμοσμένους στο ξεχωριστό όραμα και τις ανάγκες τους.

Ανακαλύψτε το χαρτοφυλάκιο της bbf: για το 2024 στο bbf.com

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη bbf: στο +357 (25) 315 300 ή στο info@bbf.com.

Σχετικά με τη bbf:

H bbf® κατέχει ηγετικό ρόλο στον τομέα της ανάπτυξης οικιστικών και εμπορικών ακινήτων. Έχει την έδρα της στη Λεμεσό και γραφεία στη Λάρνακα, την Πάφο, τη Λευκωσία και την Αθήνα. Με περισσότερα από 15 χρόνια εξειδίκευσης και τη συνεχή δέσμευση να οικοδομεί ένα καλύτερο μέλλον διαβίωσης για τους πελάτες της, η bbf: προσφέρει μεγάλη ποικιλία ακινήτων – από πολυτελείς κατοικίες μέχρι πρωτοποριακούς χώρους γραφείων – στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τον Καναδά. Το ευρύ χαρτοφυλάκιό της αριθμεί μέχρι σήμερα πάνω από 145 αναπτυξιακά έργα, μεταξύ των οποίων τα εμβληματικά Sky Tower, Marco Polo, Eden Roc, καθώς και το τρέχον έργο της αποκατάστασης του ιστορικού ξενοδοχείου Βερεγγάρια στην περιοχή του Προδρόμου.

Σειρά προτεραιότητας στην  παρουσίαση των φωτογραφιών- με την συνοδευτική περιγραφή τους:

Cover photo:

  1.  :hillside, Λεμεσός (bbf:)

 

  1. :flow, Λεμεσός (bbf:)

 

  1. :synergy, Λάρνακα (bbf:)

 

  1. :marco polo, Λεμεσός (bbf:)

 

  1. :benchmark, Λεμεσός (bbf:)