Με το κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2021 τιμήθηκε η MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES


Το «Βραβείο Εξαγωγών  2021, για τα Βιομηχανικά προϊόντα, για επιχειρήσεις με προσωπικό πέραν των  50  ατόμων», απονεμήθηκε στην ηγετική στον τομέα της κυπριακή βιομηχανία MUSKITA, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για την εξαιρετική εξαγωγική της επίδοση κατά το 2021.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο που αναγνωρίζει την παραγωγική και 3 φορές μεγαλύτερη από ό,τι είναι σε θέση να απορροφήσει η κυπριακή αγορά, δυναμικότητα της MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES, με εξαγωγικό προσανατολισμό και δίκτυο που επεκτείνεται από τη Βόρεια Ευρώπη μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό.

Η σημαντική αυτή διάκριση, για τη MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES, επισφραγίζει την παρουσία της επιχείρησης, για περισσότερο από 65 χρόνια στον καινοτόμο σχεδιασμό και παραγωγή́ προϊόντων και συστημάτων αλουμινίου. Σήμερα, ως μία από τις πιο τεχνολογικά́ προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως, η MUSKITA, κατέχει περισσότερα από 1,000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και βιομηχανικά σχέδια.

Τα Κυπριακά Βραβεία Εξαγωγών, που προβάλλουν την ιδέα και τις αξίες της επιχειρηματικότητας και επιβραβεύουν το όραμα, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη διορατικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων, απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Αίθουσα  Εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου, στην παρουσία επισήμων, κυβερνητικών φορέων και σημαντικών προσωπικοτήτων στον τομέα των κυπριακών επιχειρήσεων.

Εκ μέρους της MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES, το Βραβείο παρέλαβε ο κ. Δήμος Μουσκής, CEO.

Ο θεσμός του Βραβείου Εξαγωγών θεσμοθετήθηκε το 1982 από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και το Κυπριακό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ).