Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη φιέστα του Kυπέλλου Coca-Cola


 Κύπελλο Coca-Cola:  60 χρόνια στήριξης στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

Σε κλίμα ενθουσιασμού και υπερηφάνειας για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola ανάμεσα στην Ανόρθωση Αμμοχώστου και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Οι δύο ομάδες επέδειξαν πάθος και παρουσίασαν έναν εξαιρετικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας, όπως αρμόζει σε μια τόσο μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ανόρθωση Αμμοχώστου, η οποία κατέλαβε τον 11Ο τίτλο στην ιστορία της. 

Φέτος, με περηφάνια, η Coca-Cola συμπληρώνει 60 χρόνια στήριξης του θεσμού του Κυπέλλου. Ένα θεσμό που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ποδοσφαιρικής ιστορίας της Κύπρου, αφού θεσμοθετείται από την Coca-Cola από το 1962. H ιδιαίτερη αυτή σχέση, μεταξύ του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και του κατεξοχήν ποδοσφαιρικού αναψυκτικού, είναι ίσως η μακροβιότερη στο χώρο, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ευρώπη.

Την χαρμόσυνη ατμόσφαιρα του Τελικού Κυπέλλου ενίσχυσαν δύο βιολιστές, μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, που συνόδευαν την είσοδο των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο εκτελώντας το τραγούδι της Coca-Cola “Taste the Feeling”.  Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του χορηγού, κ. Ξάνθος Χατζηγιάννης, συγχάρηκε τη νικήτρια ομάδα και ανέφερε ότι: «O φετινός Τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola προσέφερε στιγμές ποδοσφαιρικής αριστείας στο κυπριακό φίλαθλο κοινό. Η αθλητοπρεπής συμπεριφορά των δύο ομάδων και το πνεύμα σεβασμού δίνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του Κυπριακού ποδοσφαίρου».

Έχοντας δημιουργήσει μία δυνατή παράδοση στην υποστήριξη του αθλητισμού, η Coca-Cola στηρίζει διαχρονικά και ουσιαστικά την προσπάθεια ανάπτυξης του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Μέσα από το πέρασμα 60 χρόνων, η Coca-Cola συνέδεσε το όνομα της με τον κυπριακό αθλητισμό και ειδικά με το ποδόσφαιρο, δείχνοντας στην πράξη την υποστήριξή της σε έναν πιο δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής. Αγκάλιασε όλες τις ομάδες όσο «μικρές» ή «μεγάλες» και αν ήταν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε κάθε φίλαθλο να ονειρευτεί την επιτυχία και να στηρίξει με την σωστή παρουσία του στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα. Μια σχέση που ταυτίστηκε με τις χαρές, τους πανηγυρισμούς, τις συγκινήσεις και την αγωνία των τόσων φιλάθλων που πέρασαν και περνούν από τα Κυπριακά γήπεδα.