Η πρώτη κυπριακή μπύρα ΛΕΩΝ από το 1937 για πρώτη φορά με λυκίσκο κυπρια


Η πρώτη κυπριακή μπύρα ΛΕΩΝ επαναλανσάρεται με ανανεωμένη εμφάνιση και διάθεση και μας παρασέρνει να ζήσουμε τη ζωή με την καρδιά και το θάρρος του Λέοντα, βγαίνοντας μπροστά.

Ακόμα και σε περιόδους περιορισμού, η μπύρα ΛΕΩΝ ανοίγει μια νέα εποχή για την ζυθοποιία στην Κύπρο, καθώς αποτελεί τη μοναδική μπύρα στην αγορά με λυκίσκο κυπριακής σοδιάς. 

Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης μέσω της τεχνογνωσίας του Οινοποιείου του στην Κυπερούντα και σε καλλιέργειες σε μεγάλο υψόμετρο, έχει κατορθώσει για πρώτη φορά στην Κύπρο την καλλιέργεια λυκίσκου. 

Διατηρώντας την αυθεντική συνταγή του 1937 σε συνδυασμό με τον κυπριακό λυκίσκο, η μπύρα ΛΕΩΝ διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτήρα με νότες εσπεριδοειδών και μπαχαρικών. 

Η ΛΕΩΝ είναι μια γνήσια “all malt” μπύρα Lager. Παρασκευάζεται με μεράκι από εκλεκτές πρώτες ύλες – νερό, 100% βύνη κριθαριού και λυκίσκο, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετα ή συντηρητικά. 

Πέραν από την σημαντική καινοτομία στην παρασκευή με την προσθήκη λυκίσκου κυπριακής σοδιάς, η μπύρα ΛΕΩΝ επαναλανσάρεται με νέα και σύγχρονη εμφάνιση που αντικατοπτρίζει τη δυναμική προσωπικότητα της, την ανώτερη ποιότητα και τη δροσιστική και ευχάριστη γεύση της.

Μπύρα ΛΕΩΝ. 

Βγες Μπροστά!

https://www.instagram.com/leonbeercyprus/

https://www.facebook.com/LeonBeerCyprus