Μαρία Χατζηστεφανή: Η Σούπερ γυναίκα του Dragons’ Den, με τη δική της σειρά καλλυντικών Rodial αποκλειστικά στo Beauty Line!


Μαρία Χατζηστεφανή: Η Σούπερ γυναίκα του Dragons Den, με τη δική της σειρά καλλυντικών Rodial αποκλειστικά στo Beauty Line!

Οι λάτρεις της ομορφιάς στην Κύπρο έχουν κάθε λόγο να χαμογελάσουν, καθώς τα δημοφιλή προϊόντα της Rodial κάνουν την επίσημη είσοδό τους στην κυπριακή αγορά. Η μάρκα Rodial διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρία Relia και διατίθενται αποκλειστικά στα Beauty Line. Η ιδρύτρια της εταιρείας, Μαρία Χατζηστεφανή, βρέθηκε στην Κύπρο στις 7 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στο Κατάστημα Beauty Line στη Μακαρίου, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της μοιράστηκε συμβουλές ομορφιάς δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και έμπνευσης. Η επίσκεψή της αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξαιρετικής εμπειρίας αγορών για τους πελάτες των Beauty Line. Εκτός από το Beauty Line Μακαρίου, οι πελάτες θα μπορούν να βρουν σύντομα τα προϊόντα Rodial στο Beauty Line Λεωφόρος, Beauty Line Mall of Engomi, Beauty Line Παραλίμνη, Beauty Line Τιμάγια καθώς και διαδικτυακά.

Τα Πρωτοποριακά Προϊόντα της Rodial

Η Rodial, ιδρύθηκε το 1999 στο Λονδίνο, είναι γνωστή για τις καινοτόμες και αποτελεσματικές περιποιήσεις δέρματος που προσφέρει. Τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε 35 χώρες και σε πάνω από 2.000 πολυτελή τμήματα καταστημάτων παγκοσμίως. Με προϊόντα όπως το διάσημο Snake Serum, το ενυδατικό Dragon’s Blood Sculpting Gel, τα VIT C Brightening Pads και το Banana Lowlighter, η Rodial έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη διακεκριμένων επαγγελματιών της ομορφιάς, διασημοτήτων και influencers παγκοσμίως. Τώρα, αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές στην Κύπρο μέσα από τα καταστήματα Beauty Line, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην καθημερινή τους ρουτίνα ομορφιάς.

Η Μαρία Χατζηστεφανή: Πίσω από το Brand

Η Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια της εταιρείας Rodial, ξεκίνησε την καριέρα της ως συντάκτρια ομορφιάς. Με πάθος για την ομορφιά και τη δημιουργικότητα, δημιούργησε τη Rodial με στόχο να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Μέσω των λογαριασμών της στα social media, μοιράζεται συμβουλές, εμπνέει και απαντά σε ερωτήσεις, έχοντας δημιουργήσει τη δική της κοινότητα ομορφιάς. Δίνει συχνά ομιλίες σε θέματα μόδας ενώ παράλληλα  συμμετείχε ως κριτής/επενδυτής στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή Dragons’ Den  και τηλεοπτική εκπομπή μόδας, Project Runway. Έχει εκδόσει δύο βιβλία, “How To Be An Overnight Success” και “How To Make It Happen”, τα οποία αφηγούνται τη δική της ιστορία.