Lidl Κύπρου | Άνοιξε το 20ο κατάστημά της στη Λευκωσία!


Σε γιορτινό κλίμα, η μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών εγκαινίασε την ισχυρή πλέον παρουσία της στην Κύπρο!

Η Lidl Κύπρου, πραγματοποίησε στις 23 Νοεμβρίου, τα επίσημα εγκαίνια του νέου της εντυπωσιακού καταστήματος στη Λευκωσία, που θα λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα και πάντα με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου κος Σπύρος Κονδύλης, με την παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κου Κωνσταντίνου Πετρίδη και του Δημάρχου Στροβόλου κου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. 

Στην ξεχωριστή αυτή τελετή, παραβρέθηκαν ακόμα πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Lidl Κύπρου, καθώς και η ομάδα του νέου καταστήματος που υποδέχτηκε τους πρώτους πελάτες με πολλές εκπλήξεις, νόστιμα εδέσματα αλλά και πολλές προσφορές για την πρώτη αυτή ημέρα λειτουργίας. 

Το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα Lidl εδρεύει στη Λεωφόρο Τσερίου 53, στον Στρόβολο της Λευκωσίας και εκτείνεται σε 2000 τετραγωνικά μέτρα ενώ η συνολική επένδυση της Lidl Κύπρου ανήλθε στα 6 εκ. ευρώ για τον σχεδιασμό, την κατασκευή του κτηρίου και τους περιβάλλοντάς εξωτερικούς χώρους, πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον. 

Η Lidl Κύπρου για άλλη μια φορά, έδειξε την υπευθυνότητά της, καθώς και το νέο πράσινο κατάστημά της, διαθέτει ψυκτικές μονάδες φιλικές προς το περιβάλλον που λειτουργούν με προπάνιο R-290, ενώ διαθέτει περισσότερα μέτρα ψυγείου για την καλύτερη συντήρηση ακόμα πιο πολλών προϊόντων. 

Επίσης, η Lidl Κύπρου έχει εξασφαλίσει πιστοποιήσεις για τα καταστήματά της, όπως το Πράσινο Πιστοποιητικό ISO ISO 50001 για το σύστημα διαχείρισης ενέργειας που διαθέτει αλλά και την πιστοποίηση EDGE για το πράσινο πρόγραμμα ανακαίνισης κτηρίων που εφαρμόζει για την εξοικονόμηση διοξειδίου του άνθρακα, νερού και ενέργειας.

Με κύριο σκοπό την εύκολη εξυπηρέτηση, το νέο κατάστημα διαθέτει όλα όσα ζητά ο σύγχρονος καταναλωτής για άνετες και οικονομικές αγορές. Από  101 θέσεις στάθμευσης, 3 για ΑΜΕΑ, 3 θέσεις για γονείς με παιδιά και 2θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, μέχρι 8 ταμεία και τους πλέον ευρύχωρους διαδρόμους, κάθε στοιχείο του νέου καταστήματος προσφέρει στους καταναλωτές μια αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία. 

Όπως άλλωστε δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Lidl Κύπρου, κος Σπύρος Κονδύλης «Το νέο αυτό, υπερσύγχρονο κατάστημα Lidl είναι το 7ο για την Λευκωσία και είναι το αποτέλεσμα μιας επένδυση που ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Έχει να επιδείξει μοναδικά πλεονεκτήματα, τα οποία αφορούν την κατασκευή και τον σχεδιασμό του κτηρίου, με συνολικό εμβαδό πάνω από 2.000 τετραγωνικά μέτρα. Κατασκευάστηκε παρόλες τις δυσκολίες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, με την επιμονή και το ζήλο από τις ομάδες ακινήτων και πωλήσεων της Lidl Κύπρου αλλά και με τους εκλεκτούς συνεργάτες μας την εταιρία  D.T.A ATHANASIOU CONSTRUCTIONS LTD. Τους οποίους και ευχαριστώ προσωπικά.»

Τη σπουδαιότητα της παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο, την υπευθυνότητά της προς το περιβάλλον αλλά και τη μεγάλη υποστήριξή της στην τοπική οικονομία, στα τοπικά προϊόντα και παραγωγούς, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών στην ομιλία του. Χαρακτηριστικά, ως προς τα τοπικά προϊόντα, δήλωσε: «Δώδεκα χρόνια στη Κύπρο και είναι πλέον μέρος της κοινωνίας μας. Tα προϊόντα της Lidl Κύπρου βραβεύτηκαν διεθνώς για την ανώτερη γεύση και την ποιότητά τους, και πιο συγκεκριμένα, έχουν γίνει εξαγωγές σε χαλούμι σε 26 χώρες με αξία πάνω από 19 εκατ.€».

Εξίσου θερμή ήταν και η ομιλία του Δημάρχου Στροβόλου, κου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: « Ένα νέο υποκατάστημα των υπεραγορών Lidl έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στον Στρόβολο. Είμαστε πανευτυχείς που επενδύετε περαιτέρω στον Δήμο μας και να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά σε ένα δρόμο με πολλές δυνατότητες, όπως την οδό Τσερίου. Και χαιρόμαστε που επενδύετε έχοντας υπόψη τις αρχές τις αειφορίας, καθώς η κλιματική αλλαγή είναι μία πραγματική απειλή για όλους μας. Χαιρετίζουμε επίσης την καινοτομία που εισάγετε με την εγκατάσταση δύο σταθμών Εφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, γιατί φαίνεται ότι έχετε όραμα και βλέπετε στο μέλλον.»

Η Lidl Κύπρου αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως παραμένει πιστή στο όραμά της για ένα καλύτερο αύριο αλλά και στο αναπτυξιακό πλάνο της για τη διαρκή αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών με σύγχρονη εξυπηρέτηση, υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές.