Η ΕΚΟ Κύπρου κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις στην έκθεση “Boyz StuffShow 2022”


Για ακόμα μία χρονιά η ΕΚΟ Κύπρου συμμετείχε δυναμικά στο “Boyz StuffShow 2022”, το event-θεσμό για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία για ένα μοναδικό διήμερο, 19 και 20 Νοεμβρίου. Χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, με το υπερσύγχρονο περίπτερο της ΕΚΟ Κύπρου  να κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις.

Το “Boyz StuffShow” αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο γύρω από τον μηχανοκίνητο κλάδο. Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, νέα μοντέλα αλλά και vintage, μοναδικά ηχοσυστήματα και πολλά εξαρτήματα και αξεσουάρ αυτοκινήτου, συνέθεταν το μοναδικό σκηνικό της εκδήλωσης. Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν οι ενημερωτικές δράσεις, από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της μηχανοκίνησης. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, το «παρών» έδωσαν στελέχη της ΕΚΟ Κύπρου, τα οποία ενημέρωσαν από κοντά τους επισκέπτες σχετικά με την πολυβραβευμένη εφαρμογή ΕΚΟ Smile. Ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, που διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της ΕΚΟ και τους προσφέρει συνεχώς προνόμια. 

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και για το πρόγραμμα «EKO Safe Rider» μέσα από το οποίο πραγματοποιείται το παγκοσμίου φήμης σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας “City’s A.R.T.”. Είναι ακόμα μια δράση που προσφέρει η ΕΚΟ Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και αποσκοπεί στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Ξεχωριστές στιγμές πρόσφερε στους επισκέπτες ένα αυτοκίνητο-simulator που βρισκόταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της ΕΚΟ, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που μπόρεσαν, ανέξοδα, να διαπιστώσουν σε πιο επίπεδο βρίσκονται οι οδηγικές τους ικανότητες, ενώ χιλιάδες πλούσια δώρα κέρδισαν όσοι δοκίμασαν την τύχη τους στο παιχνίδι της εφαρμογής ΕΚΟ Smile, “Scratch & Win”. 

Από την πλευρά της ΕΚΟ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Γρηγοράς, ευχαρίστησε το κοινό που αγκάλιασε για ακόμα μία φορά τη διοργάνωση, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίησή της. «Η καινοτομία και η ποιότητα είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία της ΕΚΟ Κύπρου», ανέφερε σχετικά με το επίπεδο της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι η ΕΚΟ θα είναι πάντα στο πλευρό των οδηγών, προκειμένου να τους ενημερώνει για τις νέες υπηρεσίες και τα προγράμματα της Εταιρείας που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.