Λάμπης Λιβιεράτος: “Μέσα μου δεν επιτρέπω να με επηρεάσει η γνώμη του καθενός…”

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης!

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης 26/1, φιλοξενούμενος της εκπομπής “Όλα πρώτη φορά” με το Θέμο Αναστασιάδη ήταν ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο τραγουδιστής άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για την πρώην γυναίκα του Εύη Αδάμ, τις κόρες του και τη σχέση του μαζί τους, αλλά και τη δύσκολη φάση που πέρασε.

Σχετικά με τις κόρες του:

«Στην δική μου περίπτωση, αυτό που βγήκε προς τα έξω, από την πρώην σύζυγό μου, ήταν λίγο δυσάρεστο, γιατί εγώ θεωρώ ότι είμαι κοντά στα παιδιά μου. Είμαι ένας πατέρας που είναι κοντά στα παιδιά του…Θεωρώ ότι ένας πατέρας οφείλει και πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά του. Και όπως είπα και πρόσφατα, ένας πατέρας δεν είναι μόνο ένα πορτοφόλι. Είναι η σχέση που αναπτύσσει με τα παιδιά του, η επικοινωνία που έχει με τα παιδιά του, οι συζητήσεις που θα κάνει. Όσο ιερή είναι η μάνα, στην οικογένεια, άλλο τόσο είναι και ο πατέρας».

«Γενικά είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Τώρα αν είμαι καλός ή σωστός αυτό δεν θα το πω εγώ, θα το πουν τα παιδιά μου. Κανένας άλλος. Δεν επιτρέπω σε κανέναν άλλο να πει ο,τιδήποτε εκτός από τα παιδιά μου. Όχι δεν επιτρέπω, έχει δικαίωμα να πει ο καθένας ότι θέλει. Μέσα μου δεν επιτρέπω να με επηρεάσει η γνώμη του καθενάς…Όπως σου είπα είμαι σκληρός με τον εαυτό μου. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θέλω πάντα να γίνομαι καλύτερος. Ακόμα και στο θέμα της πατρότητας. Βασικά αγαπάω τα παιδιά μου. Δεν θέλω ούτε να επιβάλλω την άποψή μου στα παιδιά, ούτε να τα καθοδηγήσω προς τα που θα πάνε. Απλά να με αφήσουν να τους λέω τη γνώμη μου».

«Ως πατέρας πρέπει να έχω το δικαίωμα να πω τη γνώμη μου. Χωρίς να γίνομαι υπερπροστατευτικός και ακραίος…Πολλές φορές δεν ζητείται η γνώμη μου και αυτό με ενοχλεί…Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εγώ είμαι ένας χωρισμένος άνθρωπος, δεν ζω μέσα στην οικογένεια. ‘Αρα όπως οι περισσότεροι χωρισμένοι πατεράδες, έτσι και εγώ, δεν μπορώ να έχω καθημερινή επαφή με τα παιδιά μου, ούτε πολλές ώρες! Αλλά θεωρώ ότι για χωρισμένος μπαμπάς είμαι κοντά στα παιδιά μου!»

Για τη δύσκολη κατάσταση που βίωσε:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω ανάγκη τόσο από αγάπη, αλλά από κατανόηση. Αγάπη έχω. Γιατί έχω δώσει αγάπη και μου έχει έρθει πίσω. Και από τους φίλους μου από τα παιδιά μου και από τον κόσμο παίρνω αγάπη».

«Την φάση που πέρασα και κράτησε περίπου ενάμιση χρόνο, την αντιμετώπισα. Την κοίταξα στα μάτια και την αντιμετώπισα με στόχο να βγω απο αυτή την κατάσταση. Δηλαδή δεν παραιτήθηκα, δεν αφέθηκα!»

Πηγή: tralala.gr