Λαμπερά εγκαίνια Versace Home στο Fashion Brand κατάστημα Exclusive by Andreotti


Λαμπερά εγκαίνια Versace Home στο Fashion Brand κατάστημα Exclusive by Andreotti
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η λαμπερή εκδήλωση των εγκαινίων της σειράς Versace Home στο κατάστημα Exclusive by Andreotti στη Λεμεσό, την Πέμπτη 13 Ιουνίου. Η βραδιά αποτέλεσε σημείο συνάντησης για πλήθος καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων προσωπικοτήτων του χώρου της μόδας, της τέχνης, του επιχειρηματικού κόσμου και εκπροσώπων των Media, που παρευρέθηκαν στο κατάστημα για να γιορτάσουν την άφιξη του κορυφαίου ιταλικού brand.
 
Στον πανέμορφο και πολυτελή χώρο του Fashion Brand καταστήματος Exclusive by Andreotti, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους πολυτελείς χώρους και να ανακαλύψουν την πλούσια συλλογή επίπλων και διακοσμητικών του επιβλητικού brand Versace Home, καθώς και πολλών άλλων διάσημων οίκων επίπλων, που ξεχωρίζουν για την εκλεπτυσμένη αισθητική και την υψηλή ποιότητά τους.
 
Η βραδιά εξελίχθηκε σε ένα υπέροχο πάρτι με μουσική, υπέροχα εδέσματα και δροσερά κοκτέιλς, ένα ξεχωριστό oyster bar αλλά και ένα μοναδικό champagne bar που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.
Τη σειρά Versace Home, φέρνει αποκλειστικά στην Κύπρο η εταιρεία Andreotti Ltd στο Fashion Brand κατάστημα Exclusive by Andreotti. Με στόχο να προσφέρει τα καλύτερα, πιο fashionable και πιο ποιοτικά προϊόντα στο καταναλωτικό κοινό, το κατάστημα Exclusive by Andreotti φέρνει στην Κύπρο τη σειρά Versace Home, προσφέροντας μια αίσθηση ιταλικής αίγλης σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
Το event διοργάνωσε η Cal Creative Communication.
 
INFO:
About Andreotti Furniture:
Η Andreotti Furniture ιδρύθηκε το 1974, με την εταιρεία Exclusive by Andreotti μέλος του Ομίλου Andreotti, να ανοίγει τις πόρτες της στη Λεμεσό το 2013. Σε ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 2.000 τ.μ. το Exclusive by Andreotti παρουσιάζει τις τελευταίες τάσεις από μια σειρά επώνυμων Ιταλικών επίπλων μόδας, υψηλής ποιότητας. Η Exclusive by Andreotti κατέχει αποκλειστικά τα δικαιώματα για την Κύπρο, για δημοφιλή brands όπως Roberto Cavalli Home, Gianfranco Ferre, Giorgio Collection, Corte Zari, Gallotti & Radice και Eicholtz και Versace Home. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία του Exclusive by Andreotti με το Luxury Living Group, τη μητρική εταιρεία του Versace Home. Με δέσμευσή της για ποιότητα και αριστεία και με μια έμπειρη ομάδα συνεργατών, η Andreotti Furniture προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό εξατομικευμένες λύσεις επίπλων που είναι διαθέσιμα για άμεση παράδοση.
 
Βρείτε το κατάστημα της Andreotti Furniture στην οδό Κουτσοβέντη 5, Άγιος Αθανάσιος και το κατάστημα Exclusive by Andreotti στη Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου 62, στη Λεμεσό, όπως επίσης και στο https://www.exclusive-cyprus.com/en/home στο Instagram, Facebook και LinkedIn.