«Κουνελάκι» του Playboy έριξε χαστούκι στον Bieber! (Photos)

Αυτό το κατάλαβε για τα καλά ο Justin Bieber όταν γνώρισε την Σάρα Χάρις, η οποία ισχυρίζεται ότι χαστούκισε τον ποπ σταρ όταν το χέρι του αποδείχθηκε… άτακτο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα όσα είπε η 22χρονη καλλονή σε συνέντευξή της έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα, σε πάρτι στην έπαυλη του Playboy.

kounelaki1

Κάποια στιγμή μία από τις φίλες της – επίσης «κουνελάκι» – εκνευρίστηκε γιατί ο Justin Bieber δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί της.

«Της είπα εμείς βγάζουμε φωτογραφίες όλο το βράδυ και έχουμε κουραστεί. Φαντάσου πώς αισθάνεται αυτός που έχει να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο κάθε μέρα», της είπε η Χάρις και ο τραγουδιστής την ευχαρίστησε επειδή τον υπερασπίστηκε.

kounelaki2

Αμέσως μετά την αγκάλιασε και της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο πριν κάνει το… μοιραίο λάθος. «Αρπαξε το στήθος μου! Η άμεση αντίδρασή μου ήταν να του ρίξω ένα χαστούκι!», διηγήθηκε η Σάρα Χάρις.

kounelaki3

«Κατά κάποιο τρόπο… φρίκαρε και δεν είπε τίποτα, και η Κάιλι Τζένερ που τον συνόδευε μου έκανε τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο, πριν τους συνοδεύσει η ασφάλεια εκτός της έπαυλης», πρόσθεσε.

 

Πηγή: mad.tv