Κατερίνα Στικούδη: Νέες φωτογραφίες από τις βόλτες με τον σύντροφό της στο Κολωνάκι!Όμορφες και ήρεμες μέρες διανύει η Κατερίνα Στικούδη η οποία βρίσκεται σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της. Από τη μία τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και από την άλλη είναι full in love και πλέον δεν το κρύβει. Η σέξι τραγουδίστρια διατηρεί τα τελευταία οκτώ χρόνια σχέση με τον Βαγγέλη Σερίφη ή αλλιώς DJ Rico.

Το ζευγάρι συνήθιζε να κάνει σπάνια κοινές εμφανίσεις, αλλά πλέον ποζάρει άνετα στον φωτογραφικό φακό, ευδιάθετο και χαρούμενο, δίχως να έχει κάτι να κρύψει.

Άλλωστε, τα χρόνια είναι πολλά και πλέον η Κατερίνα και ο Βαγγέλης μοιράζονται την καθημερινότητά τους και κάνουν πάρα πολλά πράγματα μαζί. Έτσι, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις καθημερινές τους βόλτες στο Κολωνάκι, που βγήκε για καφέ και ψώνια.
Δες τις νέες φωτογραφίες από την βόλτα τους, με την τραγουδίστρια να κλέβει τις εντυπώσεις με το καυτό σορτς της και τον Βαγγέλη Σερίφη να είναι φανερά αδυνατισμένος.