Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ετοιμάζει βραδινό σόου;

Η απόλυτη ευτυχία κυριαρχεί στο σπίτι της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας αφού πριν λίγες μέρες κράτησε στην αγκαλιά της την κορούλα της Μαρίνα. Μαζί με τον άντρα της Γιώργο Εφραίμ χαίρονται κάθε στιγμή με το πρώτο τους παιδάκι. Όσον αφορά στα επαγγελματικά της παρουσιάστριας, ετοιμάζεται σιγά σιγά να επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και την εκπομπή της «Με αγάπη Χριστιάνα», η οποία διανύει φέτος μία από τις καλύτερες σεζόν της και αυτό αποδεικνύεται από τα πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι τηλεθεατές υποδέχτηκαν θερμά από την πρώτη μέρα την Χριστιάνα μέσα από την συχνότητα του ALPHA Κύπρου, δίνοντας ψήφο δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης και υψηλά νούμερα στους πίνακες της Nielsen.Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η επιστροφή της βασίλισσας της κυπριακής τηλεόρασης θα γίνει με μια συνέντευξη που θα πάρει από τον Γιώργο Αγγελόπουλο,νικητή του Survivor. Πολλοί αναρωτιούνται αν η Χριστιάνα ετοιμάζει κάτι άλλο πέρα από την καθημερινή παρουσία της στο καθημερινό. Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι που έπεσε στο τραπέζι ιθυνόντων του καναλιού των Λατσιών. Όντως τόσο κανάλι όσο και η Χριστιάνα είναι πολύ θετικοί στην ιδέα στο να παρουσιάσει ένα βραδινό σόου.

Σύμφωνα με επίσημη πηγή απο τον Alpha Κύπρου το εν λόγω βραδινό σόου δεν πρόκειται να βγει στον αέρα την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, αφού το πρόγραμμα του σταθμού έχει «κλειδώσει».Μάλιστα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει αέρα και η μουσική εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου.

Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που ο ALPHA Κύπρου θα επιχειρήσει να βγάλει στον αέρα ένα τόσο πολυδάπανο σόου και με παρουσιάστρια την Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν θέλουν βιασύνες. Θέλουν να έιναι όλα σωστά και μελετημένα για να παρουσιάσουν κάτι που δεν έχει ξαναμεταδοθεί στην κυπριακή τηλεόραση.