Κατερίνα Στικούδη: “Με την Φουρέιρα δεν έχουμε πιαστεί μαλλί με μαλλί και δεν πρόκειται”Όσα λέει για την φημολογούμενη κόντρα!
Η Κατερίνα Στικούδη είναι η καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στην εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακό μέσα από τη συχνότητα του MegaOne.

Με θετική διάθεση και πολύ κέφι, η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε την καρδιά της και απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Φουρέιρα τελικά; Υπάρχει κόντρα μεταξύ τους;
“Με την Φουρέιρα δεν έχουμε πιαστεί μαλλί με μαλλί και δεν πρόκειται. Δεν υπήρξε συγκεκριμένος καβγάς και συγκεκριμένη παρεξήγηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι πρέπει να κάνουμε παρέα και να είμαστε κολλητοί”.

Φήμες ήθελαν το SKAI να της έχει κάνει πρόταση για το Survivor. Τι λέει σχετικά με αυτό;
“Μου πρότειναν να πάω στο Survivor. Είπα «όχι» για πάρα πολλούς παράγοντες. Πρώτα από όλα για την υγεία μου. Εγώ έχω τη διατροφή μου, τις βιταμίνες μου. Δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μία μέρα. Μετά, έχω τόση δουλειά που δεν θα μπορούσα να αφήσω την επαγγελματική μου πορεία για να κάνω κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το τραγούδι. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει όλο αυτό το ξεκατίνιασμα και είναι κρίμα να κρίνουμε ανθρώπους και προσωπικότητες υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν πολυπαρακολουθώ το Survivor. Ο Bo έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου άρεσε λίγο πιο τσουπωτούλης. Και 100% τηλεθέαση να είχε, δεν θα πήγαινα. Και 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα να μου έδιναν, δεν θα πήγαινα στο Survivor. Κατά λάθος τράκαρε κάποιος. Γυρνάς χωρίς πλευρά. Τι άλλο να σου πω πάνω σε αυτό. Κοίτα τι μπορεί να συμβεί; Δεν θα έπαιζα ποτέ με την υγεία μου”.