Η Μαλού στη Eurovision 2018 για την Ελλάδα;

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα του να εκπροσωπήσει η Μαλού την Ελλάδα στη Eurovision 2018;

Ακόμη δεν τελείωσε καλά καλά ο απόηχος από τη φετινή Eurovision και την όχι και τόσο καλή θέση που κατέλαβε τελικά η χώρα μας και τα σενάρια για το τι θα συμβεί του χρόνου, έχουν ξεκινήσει να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Μπορεί η Demy, o Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός να μην κατάφεραν να επιστρέψουν από το Κίεβο της Ουκρανίας με κάτι καλύτερο από την 19η θέση στον τελικό, ωστόσο η πολύ αξιόλογη και άρτια τεχνικά εμφάνισή τους μας άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις. Το αποτέλεσμα αυτών; Το έργο για την αναζήτηση του εκπροσώπου της Ελλάδας την επόμενη χρονιά να είναι πια ακόμη πιο δύσκολο και απαιτητικό.

Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες θέλουν την Μαλού να έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της. “Αν είχα ένα σωστό τραγούδι ναι, θα πήγαινα! Γιατί όχι; Βέβαια θα πήγαινα! Ότι έχει να κάνει με την μουσική μου αρέσει. Η Eurovision είναι ένας αξιοπρεπής θεσμός. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο από άλλα κράτη, να μάθεις στοιχεία απ’ την κουλτούρα τους, την μουσική τους αλλά και να σε γνωρίσει περισσότερος κόσμος. Αν υπήρχε ένα καλό τραγούδι σίγουρα θα ήταν κάτι που θα με ενθουσίαζε!”

Η καλή της φωνή σε συνδυασμό με την σκηνική της παρουσία, τα καλά τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα αλλά και ο προσηνής της χαρακτήρας την έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του κοινού στην Ελλάδα. Η Μαλού διαθέτει ότι χρειάζεται ένας καλλιτέχνης για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη Eurovision, για να δούμε… θα κάνει το επόμενο βήμα;