«Καράβια Αραγμένα» ο τίτλος του νέου single της Ραλλίας (Teaser)


Η αγαπημένη Ραλλία Χρηστίδου έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη μουσική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Μαργαρίτη στην μουσική σκηνή “Γραμμές” και μετά την τελευταία της πολύ επιτυχημένη κυκλοφορία με τίτλο “Εγώ θα ρθω σαν να μην έχω πληγωθεί ποτέ μου” με μια ξεχωριστή συνεργασία με την μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου, τραγούδι το οποίο ξεχώρισε στα αυτιά του κόσμου, επιστρέφει δυναμικά με το teaser του ολοκαίνουργιου της τραγουδιού με τίτλο “Καράβια Αραγμένα“.

Με ένα ιδιαίτερο άκουσμα που από την πρώτη ακρόαση σου τραβάει το ενδιαφέρον, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια επιστρέφει και πάλι στο μουσικό πεδίο, έτοιμη για άλλη μια φορά να μας συγκινήσει με την ξεχωριστή χροιά της φωνής της, βάζοντας πλώρη για άλλα μέρη που κάτι έχουν να μας πουν.

Έχοντας δίπλα της την Ελένη Βιτάλη η οποία υπογράφει με απόλυτη μαεστρία την μουσική και του στίχους του νέου της τραγουδιού, η τραγουδίστρια επανέρχεται πιο φρέσκια από ποτέ με ένα τραγούδι ορόσημο και μεγάλη παρακαταθήκη για την μέχρι τώρα καριέρα της το οποίο σίγουρα θα μαγέψει τους πάντες στο πέρασμα του.

Το νέο τραγούδι το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την RMC και την Panik Platinum , είναι διασκευασμένο από τον Θεόφιλο Πουζμπούρη.